Teške ozljede: Vozač (30) pao s motora i udario u metalni stup

U protekla 24 sata Županjski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 93 poziva. Od toga su 34 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

U subotu u 15:17 sati zaprimili su dojavu o sudaru dva osobna automobila u Selnici. Nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je na vozilima nastala materijalna šteta. U noći sa subote na nedjelje stigla je dojava o slijetanju motocikla s ceste. Nesreća u kojoj je teško stradao 30-godišnjak dogodila se u Prelogu u Ulici Matije Gupca.

Kako doznajemo iz Policijske uprave međimurske, u 02:45 sati, zbog prebrze vožnje, motociklist je u zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem te je došlo do slijetanja motocikla s ceste, prevrtanja i pada nakon čega je tijelom udario u metalni stup.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju. Sreća je što je 30-godišnjak na glavi imao kacigu, a motociklom je upravljao pod utjecajem alkohola s 1,46 promila. Neslužbeno saznajemo da je stradali muškarac iz Brezja.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 11 poziva. Na jedan poziv su izašli na intervenciju, 5 poziva je bilo lažnih, dok kod 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije