Najbolji izbor školskog pribora? U Narodnim novinama!

Bliži se početak nove školske godine i krajnje je vrijeme za nabavku udžbenika i školskog pribora.

Većina roditelja naručila je udžbenike za svoje školarce, ali ako to još niste učinili, savjetujemo vam narudžbu u Narodnim novinama. Imaju odličnu web trgovinu, na kojoj je vrlo lako naručiti potrebne udžbenike. Na pregledniku izaberete školu i razred u koji će u rujnu krenuti vaš školarac i dobijete kompletan popis potrebnih udžbenika!

Naručite i stižu vam na kućnu adresu kroz nekoliko dana, svakako na vrijeme za početak školske godine. Kupovina putem interneta je sigurna, sve je jednostavno i lako, a usluga je vrhunska.

Školski pribor treba pažljivo odabrati. Najvažniji dio je školska torba ili ruksak te vam savjetujemo da na tome ne štedite. Tržište je puno primamljivih ponuda torbi i ruksaka nižih cijena, ali svakako dobro pogledajte o kakvoj se kvaliteti radi. Takve, naizgled povoljnije torbe, vrlo lako mogu postati vrlo skupe, jer ako torba nije kvalitetna, neće dugo izdržati – potrgat će se i morat ćete kupovati novu. Knjige koje učenici moraju nositi u školu su teške i zato je bitno da je torba kvalitetna te da je anatomski oblikovana.

Nekako najbolji omjer cijene i kvalitete čini nam se da ponovo nude Narodne novine i to u obliku Herlitz torbi. Radi se o uglednom njemačkom proizvođaču, čije su torbe mahom lakše od 1 kg, što uvelike olakšava teret na leđima djece. Pritom su vrlo kvalitetne i sigurno se neće potrgati nakon nekoliko mjeseci (osim ako se dječaci ne zaigraju, pa svakodnevno odluče torbu koristiti umjesto nogometne lopte!).

U svakom slučaju, preporučujemo pogledati ponudu Herlitz torbi u Narodnim novinama (može se i na njihovoj web trgovini) jer s njima ne možete pogriješiti.

Što se ponude ostalog školskog pribora tiče, malo smo istražili i došli do zaključka da Narodne novine imaju najbolji izbor – najveći broj artikala, visoku kvalitetu i vrlo prihvatljive cijene. Provjerite!

Preporučeno
Najnovije