Suzuki Vitara službeno vozilo teniskog tunira – Punčec Open!

>> Suzuki Vitara službeno vozilo teniskog tunira – Punčec Open!

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec trinaestu godinu za redom organizator je profesionalnog međunarodnog teniskog turnira iz kalendara Svjetske teniske federacije ITF-a. Ove godine turnir se održava u ženskoj konkurenciji. Nagradni fond turnira iznosi 10.000 dolara, a rezultati turnira boduju se za svjetsku WTA rang listu.

Turnir se održava od 22. do 29. kolovoza na terenima kluba u Čakovcu. Održavanje finalnog susreta predviđeno je za subotu, 29. kolovoza u 16 sati. Sve rezultate možete pratiti na našem portalu eMedjimurje.hr u rubrici “Sport”.

AC Baumgartner, ovlašteni Suzuki partner, sponzorstvom je omogućio da službeno vozilo turnira bude vrlo popularna nova Suzuki Vitara!

Nova Suzuki Vitara namijenjena je za ljude koji žele više. Za one koji njeguju vlastiti životni stil, imaju snažan karakter i visoko vrednuju jedinstven dizajn. Iz tog razloga oni ne voze neki određeni omiljen automobil, nego voze onaj s kojim mogu izraziti vlastite vrijednosti i pretpostavke.

Riječ je o dinamičnom kompaktu – SUV-u koji svojom snažnom i robusnom pojavom otvara na cesti jedno novo poglavlje. Savršen je pratitelj modernih ljudi, koji cijene posebnost, kao što je npr. jedan svježi i moderan SUV – dizajn sa “extraporcijom” svakodnevnih pogodnosti.

Više o novoj Suzuki Vitari i ovlaštenom partneru AC Baumgartneru iz Čakovca pročitajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije