Ribolov: Kadetkinje Ostriža iz Novakovca postale državne prvakinje!

Od 3. do 5. srpnja u Virovitici je održan 61. Slet kadeta Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak na kojem su sudjelovale ekipe kadeta i kadetkinja iz cijele Hrvatske.

ŠRD Ostriž Novakovec na tom je natjecanju također imalo ekipu koja je sudjelovala u kategoriji kadetkinja u sastavu: Karla Mesarek, Marta Mesarek i Tamara Barić te kapetan Mladen Mesarek i pomoćni kapetani Žaklina Mesarek i Mijenko Barić. Natjecanje se odvijalo u dva dijela, prvi dan su ekipno osvojili 2. mjesto od 13 ekipa sa 7 negativnih bodova (pojedinačni plasman: Karla 1. mjesto, Marta 1. mjesto i Tamara 5. mjesto), dok je prvo mjesto pripalo ekipi Klena iz Svete Marije sa 6 negativnih bodova.

Drugi dan ribolova protekao je u znaku Ostriž-a Novakovec gdje su cure doslovce “rasturile” ostale ekipe. Tako su pojedinačno i zauzele plasmane: Mesarek Marta 1. mjesto (2051 grama), Barić Tamara 1. mjesto (2622 grama), Mesarek Karla 4. mjesto (1437 grama) što im je bilo dosta za 1. mjesto ekipno sa 6 negativnih bodova. Nakon zbrajanja bodova tj. sa 13 negativnih bodova i ulovom od 11641 grama, ekipa Ostriža osvojila je ukupno prvo mjesto i postala pobjednik 61. Sleta kadetkinja Hrvatske u kategoriji kadetkinja.

Drugo mjesto, sa 19 negativnih bodova, pripalo je također ekipi iz Međimurja, ŠRD-u Klen Sveta Marije. U pojedinačnom plasmanu Ostriž također ima prvakinju Hrvatske, Martu Mesarek, dok je Karla Mesarek (reprezentativka U-14 Hrvatske) osvojila 3. mjesto, a Tamara Barić 5. mjesto. – Čestitke cijeloj ekipi od članova “Ostriž”-a, a pogotovo roditeljima koji su ih u tome podržali – poručuju iz Društva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije