Prometna nesreća u Pribislavcu: Smrtno stradala 77-godišnja biciklistkinja

U subotu, 20 lipnja oko 9 sati u Pribislavcu na raskrižju ulica Braće Radić i Josipa Jurja Strossmayera dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 77-godišnja biciklistkinja.

Ulaskom u raskrižje sa sporedne prometnice, biciklistkinja nije propustila sva vozila te je na nju naletjela Kia Rio, čakovečkih registarskih oznaka s kojom je upravljao 72-godišnjak iz Gardinovca.

77-godišnjakinja vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je na hitnom bolničkom prijemu u 10.50 sati preminula od zadobivenih ozljeda.

Nažalost, radi se o trećoj žrtvi ove godine na cestama Međimurske županije.

Proteklog vikenda dogodilo se šest prometnih nesreća

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno šest prometnih nesreća, jedna s poginulom osobom u Pribislavcu (20. lipnja oko 9 sati u kojoj je smrtno stradala 77-godišnja biciklistkinja), dvije s ozlijeđenim osobama u kojima su dva vozača osobnih automobila i jedan putnik lakše ozlijeđeni, te tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:
– nepropisna i neprilagođena brzina, dvije prometne nesreće,
– nepoštivanje prednosti, dvije prometne nesreće,
– nepropisno skretanje i vožnja unatrag, jedna prometna nesreća,
– ostale greške, jedna prometna nesreća.

Alkoholna rekorderka: 49-godišnja vozačica automobila

Najveća koncentracija alkohola u organizmu kod sudionika ovih prometnih nesreće utvrđena je kod 49-godišnje vozačice osobnog automobila (1,60 g/kg), sudionice prometne nesreće s lakše ozlijeđenom osobom na državnoj cesti broj D-209, Mursko Središće – Štrukovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije