Razbojništvo u Čakovcu: Prijetio nožem te ukrao novac

Kao što smo već izvijestili, u subotu, 20. lipnja oko 17 sati u Čakovcu, Ulici Vatroslava Lisinskog, u samoposluzi mješovitom robom maskirani muškarac uz prijetnju nožem opljačkao je 49-godišnju zaposlenicu.

Razbojnik je u trenutku kada nije bilo kupaca u trgovini, prišao prodavačici i uz prijetnju nožem zatražio da mu preda novac iz blagajne. Nakon što mu je dala novac, pješke se udaljio prema trgovačkom centru “Plodine”.

Opis počinitelja: muška osoba vitke tjelesne građe, visine oko 185 cm, obučen u tamnoplavu majicu dugih rukava s bijelim vodoravnim prugama i tamnoplave traperice, obuven u crne ili tamnoplave tenisice. Na rukama je imao tamnosive rukavice i držao je crveni otvoreni veći kišobran, dok mu je lice bilo maskirao maramom bež boje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Policija intenzivno traga za počiniteljem. Iz PU međimurske mole sve građane koji raspolažu s informacijama o ovom razbojništvu da se jave u najbliži policijsku postaju ili pozivom na 192, odnosno pošalju email na adresu medjimurska@policija.hr.

Pokušaj krađe u Gornjem Kuršancu

Između 19. i 21. lipnja u Gornjem Kuršancu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo 61-godišnjakinje, odakle nije ništa ukrao. Materijalna šteta nastala provaljivanjem procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Iz kuće u Selnici ukrao raznu opremu

Između 6. i 21. lipnja u Selnici, Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj iz otključane obiteljske kuće i garaže ukrao je raznu ribolovnu opremu, mobitel i tenisice, čime je 41-godišnjeg vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije