“Dalmatinska pisma” privukla dvije tisuće ljudi na koncert klape Cambi


– Mi ćemo dati sve od sebe da to bude večer lijepog druženja, dobre glazbe, pjesme, odnosno večer za pamćenje, poručili su i Hrvoje Lozančić i Branko Bubica, iz klapa Cambi i Maslina, uoči koncerta u Čakovcu, i održali su obećanje. Upravo je takva jedna večer za pamćenje bila i ona subotnja na pozornici na “Bregecu” kod crkve sv. Antuna Padovanskog na čakovečkom Jugu.

Veliki pljesak više od dvije tisuće posjetitelja i nekolika izlazaka na bis, pokazali su da su Međimurci uživali u prelijepoj klapskoj pjesmi. Bilo je tu pjesama s njihovog pop-albuma, ali i a capella skladbi.

U prvom dijelu koncerta na pozornici se klapi Cambi pridružio i trojac iz klape Maslina ,čiji se “frontman” Branko Bubica još jednom ispričao što Maslina nije u Čakovec doputovala u punom sastavu, kazavši kako su ovdje stigli besplatno i to prije svega kao podrška kolegama i prijateljima iz Cambija, a jednom novom prilikom kompletna ekipa Masline odradit će cjelovečernji koncert ovoj divnoj publici i gradu.

Spomenimo i to da su jučer osim klapske pjesme, mnogobrojni su posjetitelji mogli uživati i na pozornici ispred crkve Sv. Antuna Padovanskog, gdje se sa svojim programom međimurskih pjesama predstavio KUD Katruže iz Ivanovca.


Veliki broj posjetitelja i ove, druge godine za redom, kada se osim onih duhovnih zbivanja, koje traju od osnutka Župe sv. Antuna Padovanskog događaju i pojačane svjetovne manifestacije u ovom dijelu Čakovca, samo je dokaz da se potez voditeljice Turističke zajednice Grada Čakovca Boške Ban Vlahek i njezinih suradnika, da se dio kulturno-glazbenog ljetnog programa prenese iz centra i ponudi žiteljima južnog dijela grada ipak isplatio.

Organizatori manifestacije i ove godine bili su Turistička zajednica Grada Čakovca i Grad Čakovec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije