Antunovo: Žera razočarao publiku nedolaskom, danas koncert klape Cambi i Maslina

Manifestacija Antunovo u Čakovcu koja se tradicionalni slavi na jugu Čakovca, započela je u srijedu 10. lipnja i traje do nedjelje 14. lipnja. Na sam blagdan Sv. Antuna Padovanskog u subotu 13. lipnja u 7 sati održala se rana Sveta misa, u 9 sati Dječja misa, a u 11 sati započinje Svečana proštenjarska misa. U 17 sati bit će blagoslov djece i ljiljana, a u 19 Svečana večernja misa.

Vrijeme za poželiti, svečanosti, nezaobilazni stari tradicijski izlagači, tradicija proštenja, gvirc, mini lunapark i dobra vibra privukli su mnoštvo na proštenje na čakovečki jug, posebice u petak 12. lipnja, početak vikenda i najavljeni koncert Crvene jabuke.

Iako je mnoštvo iz gomile ljudi u petak na večer došlo i zbog najavljenog koncerta Crvene jabuke, Dražen Žerić – Žera se na pozornici nije pojavio. Doslovno sve je bilo spremno, bend se uštimao od 17 do 18 sati, ali je Žera uspio sve razočarati. Od svojeg benda, publike, do organizatora. Točan razlog njegovog nepojavljivanja još nitko zapravo nezna.

Nimalo prihvatljivo, pogotovo ne nakon što su ga Čakovec i Varaždin, i zbog njegovog doprinosa u projektu prodaje humanitarnog kalendara Male i velike zvijezde za pomoć djeci s Downovim sindromom te koncerata u Areni Varaždin i Centru za kulturu Čakovec objeručke prigrlili.

Razlog ne dolaska frontmena Crvene jabuke na pozornicu nije znala ni voditeljica ureda TZ Grada Čakovca Boška Ban Vlahek koja je dobila nemilu zadaću, oko 22.30 sati, sat i pol nakon zamišljenog vremena početka koncerta, priopćiti publici da koncerta ipak neće biti.

Saznajemo kako će novac koji je dobio avansno za nastup u Čakovcu, Žera vratiti Turističkoj zajednici Grada Čakovca, organizatoru nastupa.

Danas u subotu 13. lipnja koncert će na glavnoj pozornici na čakovečkom jugu održati dvije klape – Cambi i Maslina, pa svakako dođite na Antunovo u Čakovcu.

Najnovije