Crni ponedjeljak u Međimurju: Slupano čak 9 vozila, žena stradala na pruzi

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 92 poziva. Od toga je 36 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu o naletu teretnog na kombi vozilo kod mosta na Dravi, na cesti Otok – Hrženica. Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede i zbrinuta je u ŽB Čakovec. U 11:42 stigla je dojava o naletu vlaka na žensku osobu, na pruzi kod Štefanca. Od zadobivenih ozljeda žena je preminula na mjestu događaja.

Nešto poslije 12 sati zaprimili su dojave o sudaru teretnog i osobnog vozila u Donjem Mihaljevcu te naletu osobnog vozila na drugo osobno vozilu u Šenkovcu. Nastala je materijalna šteta.

U 18:02 Županijskom centru 112 dojavljeno je kako je u Čakovcu došlo do sudaru između dva osobna vozila. Tom prilikom nastala je materijalna šteta na oba vozila, a oštećeno je i jedno parkirano vozilo.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 10 poziva. Kod 2 poziva izašli su na intervenciju, 3 poziva bila su lažna, a za 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije