FOTO: Održana godišnja skupština USR “Sport za sve” Mala Subotica

>> FOTO: Održana godišnja skupština USR “Sport za sve” Mala Subotica

Rekreativci USR “Sport za sve” Mala Subotica, održali su redovnu izvještajnu skupštinu u subotu, 28. ožujka 2015., u “Domu kulture” u Maloj Subotici. Skupštinu je otvorila predsjednica udruge Ljiljana Šipuš, a radno predsjedništvo u sastavu Vesna Halić, Marija Matić te Željko Agejev (predsjednik radnog predsjedništva), nastavilo je s radom skupštine.

Kao uvodni dio skupštine prikazan je spot o aktivnostima udruge, kojeg je snimio i montirao Željko Agejev, pa su se prisutni, sa osmjehom na licima prisjetili mnogobrojnih aktivnosti, održanih prošle godine, a i nekoliko godina unazad.

Izvješće o radu u 2014. godini, prezentirala je predsjednica Ljiljana Šipuš. U prezentaciji, popraćenoj mnogobrojnim fotografijama, prikazane su sve provedene aktivnosti, kojih je bilo preko 30-tak. Udruga djeluje na svim razinama, surađuje sa svim udrugama sa područja Općine, a posebno dobra suradnja postoji s OŠ Tomaša Goričanca, kao i PŠ Držimurec-Strelec, DV Potočnica, ZZJZ te Županijskom ligom protiv raka.

Predsjednica se zahvalila svim sponzorima i donatorima, te spomenula vrlo dobru suradnju sa Općinom, koja podržava rad Udruge, te prema mogućnostima financijski pomaže u provođenju svih manifestacija, u kojima sudjeluju učenici i polaznici vrtića, nabavkom medalja i pehara.

Iz financijskog izvješća koje je podnjela Jasna Agejev (zbog odsutnosti tajnice Mirjane Trstenjak) vidjelo se da se trošilo skromno, te uz vrlo mala financijska sredstva kojima je Udruga raspolagala (9 933,37 kn), ostvareno je jako puno.

U ime nadzornog odbora izvješće je podnijela Vesna Halić, te je konstatirano da nije bilo nepravilnosti u vođenju financija. Ispred verifikacijske komisije izvješće je podnijela Marija Jančec, te potvrdla prisustvovanje natpolovične većine članova Udruge, tako da su sve donesene odluke pravovaljane. Sve izrečeno zapisnikom je popratila zapisničarka Ivanka Milijančić.

Plan za 2015. godinu bazira se uglavnom na prošlogodišnjim aktivnostima. Sva izvješća sa skupštine prihvaćena su jednoglasno.

Skupštini su prisustvovali brojni gosti, koji su redom pohvalili rad Udruge.

Druženje članova i gostiju nastavilo se u prostoriji Puhačkog orkestra uz domjenak, za koji su članice udruge pripremile izvrsne kolače, a članovi Tanja i Viktor Pivar počastili su prisutne svojim vinom. Domjenak je, u odličnom raspoloženju potrajao duboko u noć, uz mnogobrojne komentare na detalje sa skupštine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije