USR ‘Sport za sve’ Mursko Središće održala godišnju skupštinu

U petak, 23. veljače 2018.godine u prostorijama kafića sportske dvorane Mursko Središće održana je redovna izvještajna skupština USR ‘Sport za sve’ Mursko Središće. Osim članova Udruge, skupštini je nazočio gradonačelnik Dražen Srpak, dok su se predsjednica MSSR ‘Sport za sve’ Danica Korunić i tajnik Marijan Vugrinčić opravdali zbog drugih obaveza i vremenskih uvjeta.

Prisutne je pozdravila dopredsjednica Nada Palaš, te predložila radno predsjedništvo, zapisničara , verifikacionu komisiju i ovjerovitelje zapisnika. Nakon njihovog izglasavanja predala je riječ predsjednici Udruge Nadi Hoblaj koja je predložila dnevni red, pozdravila prisutnog gradonačelnika Dražena Srpaka i sve članove koji su se odazvali na Skupštinu bez obzira na vremenske uvjete.

Predsjendica Udruge Nada Hoblaj iznijela je izvješće o radu Udruge u 2017. godini. Održano je niz aktivnosti od samog početka godine, organiziranje večernjih šetnji, sudjelovanje na Serjojnskom fašniku, odlazak na Ožujske susrete žena, trunir u odbojci, obilježavanje Svjetskog dana sporta, Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti, turnir u boćanju, druženje na ribnjaku Zalešće s članovima obitelji, rekreativcima iz Ferketinca, Miklavca i Čakovca, sudjelovanje na aktivnostima Ljeta uz Muru, Murska alka, kuhanje kotlića, sudjelovanje na Međimurskom festivalu sportske rekreacije, obilježavanje Olimpijskog dana, Svjetskog dana pješaćenja, odlazak na Izlet u Prag, turnir u Belotu, sudjelovanje na Božićnom sajmu, završno durženje na kraju godine uz ples i pjesmu i naravno provođenje tjelesnih aktivnosti u dvorani kroz godinu.

Tajnica Udruge Anica Varga iznijela je financijsko izvješće za razdoblje 01.01.-31.12.2017. godine , dok je predsjednica Nadzornog odbora Nada Hoblaj r. Turk podnijela izvješće Nadzornog odbora koji je pregledom financijskog i blagajničkog poslovanja utvrdio da je poslovanje vršeno u potpunoti i u skladu sa Zakonskim propisima te potkrepljeno popratinim dokumentima i knjigama.

Prihvaćen je Program rada za 2018. godinu i visina članarine koja i u 2018. godini ostaje 80,00 kuna za razdoblje od 01.01-31.12., od 01.11.-31.12. 60,00 kn dok se učlanjenje s 01.12.2018. godine plaća 80,00 kn, a ono vrijedi za cijelu 2019. godinu.

Tajnica Udruge Anica Varga upoznala je članove s podnijetim zahtjevom za sufinanciranje programa i projekata te aktivnosti od strane Grada Mursko Središće, o podnIjetom zahtjevu za najam prostorija te o novim članskim iskaznicama Međimurskog saveza sportske rekreacije.

Gradonačelnik Dražen Srpak zahvalio se na uključivanje u aktivnosti koje provodi Grad i Turistička zajednica grada te čestitao na postignutim rezultatima u 2017. godini. Na kraju skupštine predsjedica Nada Hoblaj još jednom se zahvalila svim članovima na uloženom trudu i radu u Udruzi kroz godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije