Priuštite si tretman povodom Dana žena u Centru za estetsku medicinu Medikol

Što je Mezoterapija? Predstavlja medicinski postupak u kojem se izrazito male količine farmaceutskih preparata, vitamina, minerala i aminokiselina ubrizgavaju u srednji sloj kože-mezoderm. Tretmani su visoko individualizirani, uzimajući u obzir želje klijenta i efekt koji se želi postići Sami kokteli se određuju po strogo poznatim i svjetski priznatim protokolima. Postupak uključuje višestruke lokalne mikroinjekcije kako bi se postigli maksimalni rezultati a mogu se tretirati gotovo svi dijelove tijela

U Centru za estetsku medicinu Medikol, u Čakovcu i Zagrebu, rade se:

  • MezoGlow lica, vrata, dekoltea i ruku
  • MezoLift lica, vrata, dekoltea i ruku
  • Mezoterapijske tretmane kontrole gubitka kose – Hair Loss Control
  • Mezoterapijske tretmane sa Anti-Aging koktelima
  • Mezoterapijske tretmane sa dermarolerom

MezoGlow tretmani se u svijetu nazivaju još i “Hollywoodskim sjajem”, sastoje se od apliciranja koktela koji sadržavaju vitamine, minerale te esencijalne aminokiseline prijeko potebne našoj koži a služe za regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i rukama gdje koža postaje sjajna, jedra, elastična i glatka. Kokteli se pažljivo injiciraju na određenu dubinu kože te se tako omogućava njihovo maksimalno djelovanje

MezoLift je kombinacija MezoGlowa i dermalnog filera a služi za duboku biorevitalizaciju i rejuvenaciju kože te popunjavanje finih bora, stvarajući ravnu i glađu površinu kože. Hidrira kožu iznutra te vraća volumen na licu, vratu, rukama i dekolteu (bore na poprsju i između grudiju nestaju) a ruke izgledaju puno mlađe, ne odavajući stvarne godine. Koža je zategnuta, održanog tonusa, čvrsta i mladolikog izgleda. Rezultati su odmah vidljivi i izvanredni.

Mezoterapijski tretmani kose (Hair Loss Control) se sastoje od apliciranja preparata koji sadrži vitamine, minerale i aminokiseline koji suzbijaju gubitak kose kod žena i muškaraca. S obzirom da preparati se ubrizgavaju direktno u tjeme, oni hrane kosu i jačaju je, potiču regeneraciju vlasišta i rast kose. Rezultati su fantastični.

Anti-Aging kokteli su mezoterapijski tretmani prilikom čega se pomoću mikrouboda vrlo preciznu na određenu dubinu kože injiciraju kokteli vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina koji djeluju na produkciju fibroblasta, kolagena i elastina te reduciraju slobodne radikale smanjujući znakove starenja kože. Naime, zrela koža karakterizirana je pojavom bora, slabom elastičnošću, tonusom i cirkulacijom, nejednako glatkom površinom kože te pojavom hiperpigmentacijskih mrlja. Anti-Aging kokteli kombinacijom aktivnih sastojaka dovode do duboke biorevitalizacije i regeneracije ovakve zrele kože koja postaje sjajna, elastična, povećanog tonusa i hidrirana davajući izgled mladenačke i zdrave kože.

U Centru za estetsku medicinu Medikol mezoterapijske tretmane moguće je napraviti i sa dermarolerom. Dermaroler je revolucionarno medicinsko sredstvo koje mikro ubodima pravi put za unos aktivnih supstanci i stimulira proliferaciju samih stanica što dovodi do stvaranja novih slojeva elastičnih i fibroznih vlakana i novih kapilara što rezultira boljom ishranjenošću tkiva. Terapija dermarolerom se također naziva i Scar Reduction Therapy (SRT) & Collagen Induction Therapy (CIT). Dermarolerom se prirodno podmlađuje koža i postiže se značajan efekat kod tretiranja ožiljaka od akni, suncem oštećena kože, linije i bore na licu, vratu, dekolteu i rukama.

Kako djeluje dermaroler?

Ono što je ožiljcima, borama, strijama i neujednačenoj koži zajedničko je – nedostatak kolagena. Naš organizam reagira na oštećenje kože sa mikro-iglicama (dermarolerom) kao što bi reagirao na sva oštećenja kože. Naime, prodor profesionalnih mikro-iglica živčanim receptorima daje informaciju da je došlo do ozljede kože. Kako su u pitanju vrlo sitne mikro iglice ne dolazi do zarastanja i time pojačane proizvodnje kolagena i elastina. Zadatak fibroblasta je ‘migriranje’ do točke gde treba ‘zatvoriti ozljedu’. Nova, višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova se reakcija tijela se zove neokolageneza.Takođe, ovaj postupak stimulira endotelne stanice krvnih žila, posebno kapilara, pa je koža kvalitetnije opskrbljena krvlju, a time i hranjivim tvarima i kisikom a ta se reakcija naziva neoangiogeneza. Terapija dermarolerom predstavlja sofisticiranu mikrokirušku proceduru koja stimulira prirodnu i sigurnu regeneraciju i reparaciju kože, briše znakove starenja, stvarajući nježniji, ujednačeniji, zdraviji i mlađi izgled kože. Koža je pomlađena i čvršća, pore smanjene, ten je glađi i čišći.

U ožujku se održavaju Vikendi estetske medicine i u sklopu toga dr. Rajković održati će predavanja na temu filera i botoxa. Svi estetski tretmani biti će na akciji te će se moć obaviti u Opatiji, u hotelu Milenij.

Pozivamo ovim putem sve zainteresirane da posjete hotel Milenij 7. i 8. ožujka i 21. i 22. ožujka 2015. kako bi se uz besplatnu edukaciju bolje informirali o tretmanima koji se nude te priuštili sebi nešto iz velike ponude po izuzetno povoljnim cijenama.

A povodom Dana žena u Centru za estetsku medicinu Medikol, iskoristite posebnu priliku i priuštite sebi jedan od slijedećih tretmana:

  • Dermalni filleri (2 ml) – 3799 kn
  • Kemijski piling + masaža tijela – 499 kn
  • SMP lica + UZV lica + masaža lica (samo u Zagrebu) – 400 kn
  • SPM lica + UZV lica + maska za lice ( samo u Zagrebu) – 700 kn



www.medikol-ustanova.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije