Nagradna igra: Očna poliklinika Dr. Vukas daruje 10 očnih pregleda

U srijedu 28. siječnja u Hotelu Park u Čakovcu održat će se prezentacija na temu “Laserske kirurgije” s naglaskom na lasersku korekciju vidne oštrine i kirurgiju sive mrene. Predavanje će održati tim Očne poliklinike Dr. Vukas s vodećeg oftalmološkog centra u regiji osnovanog 1995. godine. Suradnja Očne poliklinike Dr. Vukas s vodećim kirurzima iz Hrvatske i Europe osigurava pacijentima najkvalitetniju oftalmološku skrb. Očna poliklinika Dr. Vukas se nalazi na adresi Ilica 129., Zagreb.

U Očnoj poliklinici Dr. Vukas lasersku korekciju vida obavljate na dva načina standardnim kirurškim postupkom (PRK i LASIK) i naprednim (LASIK I PRK – Advanced Wavefront Femto i Excimer laserskom tehnologijom) kojom se mogu ispraviti greške vida svakog pojedinca.

Planirano vrijeme prezentacije uz predavanje je pola sata dok je idućih pola sata rezervirano za besplatne konzultacije i razgovor tijekom kojeg će svi zainteresirani moći postaviti pitanje vezano uz lasersku kirurgiju oka, vrste operacije, pripremu za operativni zahvat ili rehabilitaciju. Predavanje će se održati u 17 sati.

Ulaz je besplatan, a zaintersirani slušatelji mogu rezervirati svoje mjesto na predavanju pozivom na broj telefona 01/3775 969 ili na 095 2272 048.

Točno odgovorite na pitanje i osvojite besplatan pregled očiju u Očnoj poliklinici Dr. Vukas!

Deset najbržih čitatelja osvojit će besplatan pregled pred lasersku korekciju vida.

U pregledu besplatno dobivate:

1. Subjektivno ispitivanje oštrine vida
2. Objektivno ispitivanje veličine refrakcije – skijaskopija (*širenje zjenica)
3. Pentacam – ispitivanje topografije rožnice
4. Wavescan – mjerenje kvalitativnih grešaka vida
5. Pregled prednjeg i stražnjeg segmenta oka bio mikroskopom
6. Mjerenje očnog tlaka aplanacijonom metodom (ne kontaktilna metoda)
7. Pupilometrija- ispitivanje širine zjenica u mezopiji (uvjeti sumraka)

Deset najbržih čitatelja koji ostavi točan odgovor ispod ovog članka dobiva besplatan pregled očiju pred lasersku korekciju vida u Očnoj poliklinici Dr.Vukas u Zagrebu!

Nagradno pitanje glasi: Na kojoj adresi se nalazi Očna poliklinika Dr. Vukas?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći naručiti za besplatan pregled u Očnoj poliklinici Dr. Vukas na broj telefona 01/3775 969 ili na 095 2272 048. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije