Bio je na 10 dijeta u 50 dana – evo što se dogodilo

Andy Leeks odlučio je skinuti višak kilograma kada su ga kolege na poslu počele zvati Big Man. To je bila kap koja je prelila čašu.

– Bio sam prestravljen jer sebe nikada nisam tako doživljavao, ispričao je za Daily Mail Andy Leeks.

Ovaj muškarac, visok 180 cm, odlučio je nešto učiniti kako bi se riješio neželjenih 20 kilograma. Prošle godine vaga je pokazala – 101 kilogram. Uzalud je pokušavao skinuti kilograme koje je nakupio u posljednje tri godine, a tada je odlučio napraviti nešto drugačije.

Tijekom 50 dana bio je na 10 različitih dijeta kako bi otkrio koja je učinkovita i od koje ne bi odustao i prije nego bi s dijetom krenuo.

Uz liječnički nadzor izabrao je deset dijeta koje nije dotada isprobao. Krenuo je s 5: 2 dijetom je zamišljena tako da se tijekom dva dana drastično ograniči unos kalorija, a ostatak tjedna osoba na ovoj dijeti jede uobičajeno. Leeks je izgubio oko 2 kilograma u pet dana.

Još dva kilograma izgubio je na specijalnoj K dijeti. Tvrdi da je dijeta sa sokovima bila prava noćna mora, baš kao i ona sa sirovim namirnicama nakon koje je i završio na Hitnoj sa infekcijom i otpušten kući s antibioticima. Dijeta s juhom od kupusa bila je posebno neugodna, jer tvrdi, od nje je imao strašan zadah i vjetrove. Najduže bi mogao ostati na prehrani sa zdravim namirnicama, tvrdi Leeks napominjujući kako je u struku nakon svega izgubio oko 4 centimetara.

Nakon što je isprobao svih deset dijeta u 50 dana Andy Leeks je poručio: Ostajem pri tome da se hranim zdravo, ali na nijednu dijetu više nikada ne bi išao!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije