Košarkaši Međimurja protiv sedam Međimuraca u Grafičaru

U utorak s početkom u 21:00 sat košarkaši Međimurja igraju finale regionalnog kupa Krešimir Ćosić igramo s ekipom Grafičara iz Ludbrega. Susret najavljuje trener Međimurja Stjepan Novak:

“U ekipi Grafičara trenutno igra sedam Međimuraca. To je momčad s velikim iskustvom, malo lošije su ušli u prvenstvo s dva poraza, ali se polako dižu i igraju sve bolje.

Imaju i glasnu pomoć s tribina, a to je jako bitno. Svakom igraču je ljepše igrat pred navijačima, nego pred praznom tribinom.

Mi imamo problem centra, visokog igrača, ali odlično to odrađujemo i branimo. Bitno da imamo odličnu atmosferu i onda je lakše odrađivati sve.

Dobro radimo, imamo najjaču vanjsku liniju u ligi. Junior Guld uči od iskusnijih i sluša pa je lakše i sa strane juniora. Još se malo boji, ali velika razlika između seniorske lige i mladih uzrasta. Nemamo igrača koji bi samo stao u kutu i da ga se preskače. I s borbenosti i zalaganjem nadoknađujemo problem centra.

Idemo svaku utakmicu po utakmicu, odrađujemo to dobro, nadamo se da i dalje ćemo tako nastaviti. PozIvam sve navijače, koji mogu pomoći navijanjem i glasnim bodrenjem da dođu u utorak u 21:00 u dvoranu I. osnovne škole u Čakovcu.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije