Pavlic drugi u Pragu na memorijalnoj utrci Luboša Tomičeka

U ponedjeljak, 8.rujna 2014. Jurica Pavlic, najbolji hrvatski speedway vozač, ponajbolji vozač Europe i svijeta, nastupio je na pozivnoj, memorijalnoj utrci Luboša Tomičeka u Pragu. Rame uz rame Grand Prix vozaču Martinu Smolinskom, ruskom torpedi Emilu Sayfutdinovu, Latvijcu Maksimu Bogdanovsu, Poljaku Rafalu Okoniewskom i dr.

S deset osvojenih bodova, u redovnom dijelu utrke, Pavlic se izborio za mjesto u finalnoj vožnji. Finalna vožnja se sastojala od petorice najboljih vozača utrke, koja su odmjeravala snage u pet krugova. Ovog puta najbolja petorica su bila, na startnoj poziciji -A) Sayfutdinov, -B) Okoniewsk, -C) Milik, -D) Bogdanovs, -E) Pavlic.

Pavlic s vanjske pozicije od samog starta stvorio si je prednost, te se s Sayfutdinovom borio za prvo mjesto, dok su se Okoniewski, Milik i Bogdanovs borili za treće mjesto. Na počasni tron te večeri stali su: 1. Emil Sayfutdinov, 2. Jura Pavlic, 3. Rafal Okoniewski.

Ova utrka je bila, za Pavlica, podizanje samopouzdanja, dobar trening i test za nadolazede speedway europsko prvenstvo – “SEC”, koje de se održati u Czestochowi, u petak, 19.rujna 2014. Speedway klub Milenium iz Donjeg Kraljevca organizira prijevoz i noćenje. Svi zainteresirani možete se prijaviti najkasnije do 13.9. 2014. na broj telefona 098 916 9210.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije