Nogometašice ŠN Sveti Martin bolje od ŠN Međimurje

U subotu 28. lipnja ekipa djevojčica ŠN Sveti Martin na igralištu NK Polet odigrala je susret s ekipom djevojčica ŠN Međimurje-Čakovec. Po lijepom i sunčanom vremenu domaća ekipa stigla je do pobjede 5:3 (2:2).

Djevojčice ŠN Sveti Martin pokazale su značajan napredak u odnosu na susret koji je odigran u sklopu “Kupa Svetog Martina” prije nepuna dva mjeseca i u kojem su od istog protivnika poražene 3:0. Unatoč neigranju nekoliko igračica odlučno i borbeno su ušle u susret te dva puta vodile tokom prvog poluvremena, međutim gošće su se uspjele vraćati iz rezultatskog minusa te se na odmor otišlo sa rezultatom 2:2.

Odlično odigrano prvo poluvrijeme bilo je podstrek za nastavak susreta u kojem su domaće igračice stigle do zaslužene pobjede. S dva pogotka na početku poluvremena stekle su kapitalnu prednost i unatoč tome što su gošće uspjele dovesti susret u neizvjesne vode golom za 4:3, pokazale mirnoću i iz jedne kontre pred kraj susret postavile konačni rezultat.

Iako jednake zasluge za pobjedu imaju sve igračice, bilo bi nepravedno ne izdvojiti Saru Mitrašinović koja je postigla svih 5 domaćih pogodaka. Za ŠN Sveti Martin nastupile su: Kaja Novak, Marta Oletić, Karla Lajtman, Ivana Trstenjak, Anđelina Turk, Lara Vinko, Melani Srša-Karlovčec, Sara Mitrašinović, Melanie Lesar i Marija Sakač. Trener je Zoran Šardi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije