Grand Fight ove subote na varaždinskom izletištu Drava

U organizaciji Fight Club Kovačić i Hrvatskog kombat saveza na varaždinskom izletištu Drava u subotu, 21. lipnja, od 16 sati, održat će se Grand Fight.


Jurica Škoranec
branit će svoj internacionalni pojas po W.K.U. federaciji, a suparnik mu je prvak Slovačke Vit Krajiček. U glavnom dijelu priredbe nastupiti će i juniorski prvak europe u K1 Jasmin Škoranec, te europski i svjetski prvak Mario Agatić. Svoj nastup imat će i europski prvak u teškoj kategoriji Borislav Vujanović član kluba Jedinstvo Brčko. U uvodnom dijelu priredbe nastupiti će borci iz Pit bull gym Sračinec i KBK 300 Čakovec, te mladi borci varaždinskih šampiona Gorana Borovića ( SK Varaždin) i Predraga Šimuneca ( SK Omega Gym Kneginec).

Početak priredbe bit ć u 16 sati, a odradit će se 20 mečeva u tri dijela, pri čemu je najavljen dolazak boraca iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Slovačke. Posjetitelje će zabavljati i breakdance skupina “Nexus”, Prvi Srakarski tamburaši, folklorna društva, dok će se u večernjim satima održati 4. rođendan ARENA COOL BEAT s nastupom vrhunskih DJ-a, kao što su Alex Sander, Vever i Kay Zrill, javlja portal Varazdinske vijesti.

Ulaz za posjetitelje bit će besplatan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije