NAGRADNA IGRA: Provedite dan uljepšavajući se u Salonu za ljepotu Perla!

Salon ljepote Perla od nedavno je otvorio svoja vrata u Poslovnom centru Aurora Čakovec.

Stručno i ljubazno osoblje iz salona ljepote Perla garantirat će vam vrhunsku kvalitetu usluge, a stalna edukacija i praćenje novih modernih tehnologija i trendova te odabir najkvalitetnijih preparata i rad s najmodernijim aparatima, jamče lijep, njegovan i zadovoljan izgled.

Salon za ljepotu Perla i eMedjimurje.hr nagrađuju s 2 dva besplatna tretmana šminkanja!


Usluge:
Njega lica i tijela, manikura i pedikura, masaža i depilacija, geliranje noktiju i soak off tretman (trajni lak), make up, anticelulitni tretmani mršavljenja (kavitacija, limfna drenaža i body wrap), japanska metoda iscrtavanja obrva, poklon bonovi i specijalni paketi za mladenke.

Kontakt: 099 518 3486, Adresa: Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora Čakovec, Radno vrijeme: ponedjeljak i srijeda od 8:00 do 15:00 sati. Utorak, četvrtak i petak od 12:00 do 19:00 sati. Subota 8:00 do 13:00 sati.

 

Salon za ljepotu Perla i portal eMedjimurje.hr vas daruju s dva besplatna šminkanja!

Dvoje najbržih čitatelja koji ostavi točan odgovor ispod ovog članka dobiva jedan besplatn tretman šminkanja u Salonu za ljepotu Perla, nagrada je iskoristiva do 15. srpnja 2014.


Nagradno pitanje glasi: Na kojoj adresi se nalazi frizerski Salon za ljepotu Perla?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći iskoristiti nagradu za u Salonu za ljepotu Perla. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije