Košarkaška ekipa OŠ Donja Dubrava najbolja u Međimurju

Košarkaška ekipa Školskog športskog društva Drava OŠ Donja Dubrava postala je županijski prvak u košarci u konkurenciji međimurskih osnovnih škola.

Taj su uspjeh postigli na završnici natjecanja u kojoj su se našle četiri najbolje školske momčadi iz Ivanovca, Murskog Središća, Donje Dubrave i I. OŠ Čakovec koja je bila domaćin završnog natjecanja. Završnicu se spomenute ekipe izborile na kvalifikacijskim turnirima održanim u Kotoribi i Murskom Središću. Iza košarkaša iz Donje Dubrave plasirali su se mladi košarkaši Murskog Središća, Ivanovca I Čakovca. 

Ovim uspjehom mladi košarkaši iz Donje Dubrave stekli su pravo natjecanja na regionalnom natjecanju kojem će upravo oni biti domaćini i to u školskoj sportskoj dvorani OŠ-e Jože Horvata u Kotoribi. Natjecanje je na rasporedu u petak 7. veljače.

Ovaj sportski uspjeh izborili su: Domagoj Kuzmić, Krešo Klipić, Karlo Klipić, Ivan Lisjak, David Miser, Leon Karloci, Filip Tišler, Josip Lisjak, Marin Matotek, Igor Dankić i Petar Jakupak pod vodstvom trenera prof. Darka Varge.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije