FOTO: Teška prometna nesreća: Šest osoba ozlijeđeno u sudaru četiri vozila

Osvježeno 20.1.2014. u 10:25 sati – Službeno izvješće PUM

U nedjelju 19. siječnja oko 16.55 sati, na dionici državne ceste između mjesta Čakovec i Štefanec dogodila se prometna nesreća u kojoj je divljač (srndać) pri pokušaju prelaska kolnika udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je upravlja 30-godišnjakinja iz Brezja, radi čega je ona zaustavila svoje vozilo, a iza nje su se zaustavila još dva osobna automobila.

Na zaustavljena vozila svojim je osobnim vozilom uslijed brzine neprilagođene uvjetima ( slaba vidljivost, mokar kolnik) naletio 43-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka iz Savske Vesi, i udario u stražnji dio posljednjeg zaustavljenog vozila, te ga odbacio prema naprijed uslijed čega je ono udarilo u vozilo ispred sebe.

Nakon toga na istu kolonu svojim je vozilom naletio i 48-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih iz Male Subotice, koji također brzinu kretanja nije prilagodio stanju ceste, vidljivosti, atmosferskim prilikama i gustoći prometa i svojim  vozilom udario u  stražnji dio četvrto zaustavljenog osobnog vozila.

U Županijskoj bolnici Čakovec ozlijeđenim sudionicima prometnih nesreća pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je šest osoba lakše ozlijeđeno, a jedna od njih zadržana je na liječenju. Protiv dvojice vozača podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu. Radi prometne nesreće je u vremenu od 17.30 do 19.15 sati državna cesta od Čakovca do Štefanca bila zatvorena, a sav promet odvijao se obilaznim pravcima.


Osvježeno 19.1.2014. u 21:50 sati

Teška prometna nesreća danas u 17 sati se dogodila na cesti između Čakovca i Štefanca. Prema prvim informacijama u nesreći su sudjelovala četiri vozila i tom je prilikom šest osoba lakše ozlijeđeno.

Prema još neslužbenim informacijama, do sudara je došlo kad je vozačica automobila naletjela na divljač na cesti. Parkirala je vozilo sa strane, zajedno s još nekoliko vozila koja su naišla, da bi potom na posljednje vozilo u nizu naletio automobil i izazvao lančani sudar. Svih šest ozlijeđenih prevezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec. Prema posljednjim informacija, svi su lakše ozlijeđeni.

Više informacija bit će poznato nakon što se obavi očevid koji je u tijeku. Iz policije stiže informacija kako je spomenuta cesta bila zatvorena za promet do otprilike 19,15 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije