Pribislavec: Maloljetni Romi na ženu “nahuškali” pse i ukrali joj torbicu

– Ovih dana čitam o raznoraznim krađama kokoši i slično na vašem portalu pa se čudim zašto ništa ne piše o krađi koja se dogodila 14. siječnja. Usred bijelog dana u 14.20 sati mojoj supruzi sa bicikla u Pribislavcu ukradena je torbica o čemu smo obavijestili policiju.

Supruga je ostala bez svih dokumenata, novaca i ostalog što se našlo unutra. Iako smo o tome obavijetili policiju, ogorčen sam što se takve krađe zataškavaju i ne plasiraju javnost – piše u emailu kojeg nam je poslao čitatelj.

A.P. piše kako su trojica maloljetnih Roma svoja dva pasa “nahuškala” na biciklisticu koja je morala usporiti nakon čega su joj ukrali torbicu. Kreditna kartica pronađena je u bankomatu, no nisu uspjeli ništa podignuti jer su na vrijeme javili kako bi se kartica blokirala. Žali se i na financijske troškove za izradu novih dokumenata jer su oni uništeni, dok su ključevi ipak vraćeni vlasnici.

Kaže kako je žalosno da u današnje vrijeme ljudi nisu sigurni ni kada se vraćaju s posla i samo trenutak nepažnje dovoljan je kradljivcima da ostvare svoje naume. – Vi ga ne primjećujete jer on prati vas. Kako ova drska krađa, koja se dogodila kada je intezitet prometa najveći, nije objavljena u javnosti, ovime želim skrenuti pozornost svima da se čuvaju lopova i obrate više pažnje na svoje stvari – zaključio je čitatelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije