Nogometaš žurio na utakmicu, navigacija ga odvela u šumu

Koje su posljedice slijepog praćenja satelitske navigacije na vlastitoj je koži osjetio nogometaš Liverpoola i kapetan engleske reprezentacije U- 21 Andre Wisdom (20), trenutno na posudbi u Derby Countyju, prenosi Autoklub.hr.

Prošle je subote pratio navigaciju vozeći 120.000 eura vrijedan Porsche Panamera Turbo na stadion svog kluba da bi se putem uspio izgubiti. Finale: zaglavio je u blatnjavoj kaljuži sporednog šumskog puta, oko pet kilometara od glavne ceste.

No, brzo je telefonski kontaktirao ljude iz kluba kako bi mu pritekli u pomoć te kako bi na vrijeme stigao na Pride Park stadion i odigrao utakmicu sa Sheffield Wednesdayem. U šumi je kasnije na njegov automobil nabasao jedan biciklist i od prizora luksuznog Porschea u blatnoj kaljuži ostao u čudu, da bi Panameru potom ljudi iz kluba izvukli pomoću Jeepa Cherokee.

Najvažnije je da je nogometaš stigao odigrati utakmicu i pomogao izboriti pobjedu svom klubu od 3:0. U priopćenju kluba stoji da je Wisdom na putu do stadiona koristio navigaciju jer još dobro ne poznaje grad prilikom čega je došlo do pogreške na uređaju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije