Vandalizam u čakovečkom parku: Trojac navodno razbijao koševe za smeće?

Kao i svakog dana, tako i danas donosimo izvješće Županijskog centra 112 Čakovec koji je u zadnja 24 sata zaprimio 91 poziv, od čega je njih 15 bilo namjenskih koji su proslijeđeni žurnim službama u Međimurju.

Od poziva izdvajaju dojavu koja je stigla jučer nešto prije 20 sati. Zaprimili su poziv o vandalskom ponašanju trojice mladića koji su u čakovečkom parku razbijali koševe za smeće. Više informacija očekivali smo se da će u današnjem izvješću dati policija, međutim taj događaj nije spomenut.

Policijska uprava međimurska uputila je u čakovečki park službenike koji nisu pronašli ništa od vandalskog ponašanja koje je nepoznata osoba prijavila putem broja 112. Nisu pronašli niti polupane koševe, a niti ljude koji bi imali saznanja o tome. Ako netko posjeduje informacije o ovome događaju, neka javi u obližnju postaju PU međimurske, javljaju nam iz naše policije.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 15 poziva, od čega su izašli na dvije intervencije, šest poziva je bilo lažnih, dok kod sedam poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije