Karate klubu Globus dvije medalje na Arawaza Kupu

U nedjelju je održan jaki međunarodni karate turnir Arawaza Kup u Kozarskoj Dubici u BiH na kojem su nastupali natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Na natjecanju su nastupili i predstavnici Karate kluba Globus iz Čakovca i osvojili su dvije medalje.

Lucija Ružaj nastupila je u kategoriji kadetkinje borbe +54 i osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju i tako je potvrdila svoju odličnu formu. Na putu do finala pobijedila je sve svoje protivnice nadmoćno rezultatom 8-0 (nakon razlike od 8 bodova borba se automatski prekida). U finalu je s 3-0 pobijedila reprezentativku BiH koja će joj na SP u Španjolskoj biti direktna konkurentica i tako je svima još više povećala ambicije za osvajanjem medalje na SP. Drugu medalju za KK Globus osvojio je Sven Kraljić za 3. mjesto u kategoriji mlađi kadeti borbe +55kg.

Na natjecanju je još nastupila i Zoja Vizinger, ali ovaj puta uz malo manje sportske sreće. Natjecatelje je na natjecanju vodio trener Mladen Vizinger.

Karate klub Globus vrši upise u Čakovcu i Nedelišću

Karate klub Globus Čakovec i podružnica Karate centar Nedelišće pozivaju djecu svih godišta i njihove roditelje koje zanima karate sport da se uključe u novu sezonu karate škole.

Od najranije dobi razvijte svoje motoričke sposobnosti, samokontrolu, borbenost duha, samopouzdanje i disciplinu. Ako imate natjecateljskih ambicija, nakon savladanih osnova karatea, postanite dio pobjedničkog natjecateljskog tima Karate kluba Globus i Karate Centra Nedelišće.

Svi novoupisani članovi dobivaju na poklon novi karate kimono i pojas. Dođite i okušajte se u karateu. Treninge će voditi iskusni treneri Karate kluba Globus (svi majstori karatea): Tihomir Grgić, prof. (izbornik hrvatske karate reprezentacije u katama, osvajač europskih i svjetskih medalja s kata ekipom Hrvatske), Mladen Vizinger (klupski prvak Europe, prvak Hrvatske u borbama i osvajač brojnih međunarodnih turnira) i Dejan Slukić (bivši reprezentativac Hrvatske, prvak Hrvatske u borbama i brončani u katama, osvajač brojnih međunarodnih turnira).

Termini upisa i treninga:

NEDELIŠĆE – ponedjeljkom i srijedom u 18:30 sati u maloj dvorani Osnovne Škole Nedelišće.
ČAKOVEC – ponedjeljkom u 19:00 sati i četvrtkom u 18:00 sati u maloj dvorani 1. Osnovne Škole Čakovec

Dodatne informacije o upisu možete dobiti na telefone: 098 426 268 (Tihomir Grgić), 091 585 0367 (Mladen Vizinger) ili na www.kkglobus.hr i www.karate-centar-nedelisce.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije