ITF Futures Punčec Open počinje u subotu

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec jedanaestu godinu za redom organizator je međunarodnoga seniorskog teniskog turnira uvrštenog u kalendar ITF-a (Međunarodne teniske federacije) koji se boduje za ATP rang listu. Vrijedi podsjetiti da je tradicija samoga turnira još i znatno duža jer je taj turnir pokrenut desetak godina prije uvrštenja u kalendar ITF-a.  Turnir će se održati od 10. do 17. kolovoza za kada je predviđeno održavanje finalnog susreta.

Interes za turnir je velik, uz glavni turnir (32 igrača) održat će se i kvalifikacije (64 igrača) koje će biti popunjene do posljednjeg mjesta. Za turnire su prijavljeni igrači  iz šesnaest država: Australije, Francuske, Rusije, Italije, Češke, Slovačke, Austrije, Švicarske, Ukrajine, Njemačke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, BiH, Slovenije i Hrvatske.

Teniski turnir najznačajnija je sportska manifestacija koje se svake godine održava u Čakovcu. I ove godine na turniru se očekuje nazočnost velikog broja igrača iz čitavog svijeta, kao i uzvanika, novinara i teniske publike iz cijele Hrvatske i inozemstva. Uz turnir će se održati i brojne popratne manifestacije: koncerti, dječji dan na glavnom gradskom trgu, players party i druge.

Raspored turnira:
10 i 11.08.  kvalifikacijski susreti
12.i 13.08. susreti 1. kola glavnog turnira, susreti parova
13.08. koncert i party za igrače, goste i publiku  (20,00 sati)
14.08. susreti 2. kola glavnog turnira, susreti parova,turnir mješovitih parova Cabanov memorijal, roštilj (19,00 sati)
15.08. susreti četvrtzavršnice, susreti parova, kids day (10,00 sati)
16.08. poluzavršni susreti, završni susreti parova, turnir za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara HTS-a, turnir parova za rekreativce, roštilj  (19,00 sati)
17.08. završni susret (predvidivo u 16,00 sati)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije