Windsurfing u Prelogu

Što je zapravo windsurfing? Windsurfing je adrenalinski vodeni sport nastao kombinacijom jedrenja i daskanja. Oprema se sastoji od daske duljine 2 do 3 metra s jedrom kojim se upravlja uz pomoć vjetra. Što je vjetar jači, pa su time i valovi veći, koriste se manja daska te manje jedro.

Suprotno, sa slabijim vjetrom, daske i jedra postaju veća. Početnicima se preporuča upoznavanje s jedrenjem na dasci u profesionalnim windsurfing školama koje se nalaze duž hrvatske obale i na kontinentu, a jedna od najpoznatijih je svakako Tri strijele na zagrebačkom jezeru Jarun.

Škole sadrže svu potrebnu opremu i iskusne trenere koji će vas najbolje pripremiti za susret sa valovima i vjetrom. Sport je prikladan za sve uzraste, za žene i muškarce, potrebno je tek malo želje i umijeće plivanja.

Društvo sportske rekreacije “Stars” želi doprinijeti popularizaciji tog sporta te će u suradnji s instruktorima škole Tri strijele, organizirati tečaj windsurfinga 13. i 14. srpnja, 2013. godine. Škola osigurava potrebnu opremu za sve zainteresirane polaznike.

Vrhunski i iskusni instruktori pobrinut će se da u 4 sata na daski možete samostalno uživati u čarima windsurfinga. Cijena dvodnevnog tečaja iznosi 350,00 kuna. Dođite i isprobajte nešto novo i zabavno.

Prijave ili više informacija na 099 706 01 73 i dsr.stars@gmail.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije