Razmjena udžbenika u holu Graditeljske škole

Od osam sati ujutro počela je razmjena i prodaja udžbenika u holu dvorane Graditeljske škole u Čakovcu. Kako je tijekom jutra padala kiša, a pred dvoranom puše i jak vjetar, razmjena se odvija u samoj dvorani Graditeljske škole, a ne pred njom.

Od jutra je vladao veliki interes za sajam udžbenika

Kako su već nakon pola devet sati sva predviđena mjesta na klupama bila popunjena, a učenici su s knjigama još uvijek dolazili, pojavio se problem manjka prostora, ali ako ništa drugo barem je više knjiga u ponudi. Kao i proteklih godina kada su djeca i roditelji bili pred dvoranom na suncu pa su se skrivali u hladovinu, tako se i sada hol dvorane pokazao neprikladnim prostorom za razmjenu udžbenika jer se brzo napravi gužva, bilo bi potrebno da se nađe adekvatna dvorana ili neki veći hodnik škole i svi problemi bi bili riješeni.

Razmjena službeno traje do 13:00 sati, no prema iskustvima iz proteklih godina oko podneva je već puno manje ljudi pa ako namjeravate pogledati ponudu knjiga ili nešto odnijeti na prodaju učinite to u iduća dva ili tri sata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije