Srećko daruje besplatne stvari i popuste!

Srećko daruje besplatne stvari i popuste! Ujedno i savršeno mjesto za reklamiranje Vašeg poduzeća!

U četvrtak, 20. lipnja svjetlo dana ugledao je novi portal Srecko.hr.

Riječ je o web stranici koja je namijenjena svima koji žele dobiti nešto besplatno ili popust kao poklon bez da moraju išta kupiti ili uplatiti, već je potrebno samo posjetiti navedenu web stranicu i prijaviti se.

Jeste li ikada bili obradovani nekim poklonom iz razloga što ste baš Vi stoti kupac na blagajni? Ili ste osvojili poklon jer ste prvi dobili telefonsku liniju? Ili je slučajno baš Vama dodijeljen kupon za besplatno piće? Svi se s veseljem prisjećamo takvih radosnih situacija, no ponekad nismo u pravo vrijeme na pravom mjestu i nemamo prilike osvojiti poklon neke tvrtke koja se na taj način reklamira. Od sada je tu Srećko koji je uz Vas 24 sata dnevno i pruža Vam mogućnost sudjelovanja u igrama darivanja iz udobnosti Vašeg doma kad god to poželite!

Pored toga, nemate priliku osvojiti samo jednu besplatnu stvar ili popust, već su na jednom mjestu svi pokloni koji čekaju na Vas! Za više informacija posjetite www.srecko.hr.

Oglašivači, ovo je odlična prilika da predstavite svoju tvrtku, kao i proizvode ili usluge koje prodajete! Nije ni potrebno govoriti koliko će samo ljudi posjetiti mjesto gdje Srećko dijeli poklone. Internet je danas jedno od glavnih sredstava komunikacije, te bilježi vrlo velik broj aktivnih korisnika koje će Srećko pretvoriti u Vaše zadovoljne kupce.

Reklamiranjem na web stranicama Srecko.hr Vi dobivate više! Pored iznenađujuće niskih cijena za vrijeme i prostor koje Vaša reklama zauzima na web stranici, Srećko Vam daje konkretne rezultate. Imate mogućnost uvida u točan broj korisnika koji su pročitali Vašu reklamu i pokazali interes za proizvod ili uslugu koju nudite, što kod standardnog načina reklamiranja nije slučaj.

Ukoliko nemate ništa što biste mogli pokloniti u svrhu promocije ili reprezentacije, ništa zato! Pruža Vam se mogućnost reklamiranja putem bannera.

Osim izuzetno niskih cijena oglašavanja, tvrtka Media-promo nudi posebnu akciju povodom početka rada portala Srecko.hr. Budite prvi, iskoristite priliku i preporučite! Uvjerite se kako Srećko donosi sreću!

Pratite nas putem Facebooka!

Ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju obratite se s povjerenjem!

 

Josipa Kozarca 15, Čakovec
Pon. – pet. od 0

7,00 – 15,00 sati
Email: media-promo@srecko.hr
Tel.: 098/9519159

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije