Gradonačelnik Glavina primio osnovnoškolce i mališane iz vrtića

U srijedu 8. svibnja u prostorijama Uprave Grada Preloga gradonačelnik Dragutin Glavina upriličio je prijem učenica Marine Kljajić i Julie Jelene Toplak te njihove mentorice prof. Marije Šestan.

Naime, Marina Kljajić, učenica 8. razreda OŠ Prelog, osvojila je 2. mjesto na državnom natjecanju iz biologije na području istraživačkog rada na temu “Spušteno i udubljeno stopalo”. Julia Jelena Toplak, učenica 7. razreda OŠ Prelog, osvojila je prvo mjesto na županijskom natjecanju i 7. mjesto na državnom natjecanju u znanju iz biologije za 7. razred.

Gradonačelnik je čestitao učenicama i njihovoj mentorici na marljivom radu i postignutom uspjehu, te im uručio prigodne poklone.

Naj-projekt Dječjem vijeću Prelog

Dječje vijeće Grada Preloga u Rovinju dobilo je prestižno priznanje Naj-projekt dječjih vijeća Hrvatske. Prijavili su projekt “Tu sam svaki petak” u sklopu Ljetne kros lige koji promiče druženje i rekreaciju djece i mladih. Predstavnici iz Preloga u Rovinju bili su Tena Petković, Helena Habuš, Emanuel Kosir i voditeljica Sanja Belić.

U ponedjeljak 6. svibnja gradonačelnik Dragutin Glavina primio je članove Dječjeg vijeća koji su tom prilikom predstavili spomenuti projekt, uručio im prigodne darove i donaciju od 2500 kuna koja omogućuje provedbu projekta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije