Održana treća radionica male sommelierske akademije!

Održana treća radionica male sommelierske akademije!

Međimurski vinski klub uspješno je odradio i 3. Radionicu male sommelierske akademije, kako su nazvali predstavljanje zanimanja sommelier i degustator.

Radionica je održana u četvrtak 4. travnja u Sv Urbanu u vinskoj kući Zvonko Kerman. Prisustvovalo je 16 istinskih ljubitelja i poznavatelja dobrog vina koji su nadopunili svoja znanja o vinu i doživjeli opisivanje svojstava vina na stručan i poučan način.

Ovdje se radi o edukaciji ljubitelja vina, koji vina degustiraju i u njima uživaju, po sistemu “popij malo popij dobro”.  Vino služi kao nadopuna prehrani za okrijepu i bolje raspoloženje, a za utažiti žeđ koristi se voda.

Svi sudionici složili su se sa gornjom rečenicom i u dobrom raspoloženju uz prigodnu kapljicu nastavili domjenak i druženje. Gotovo svi su se odazvali organizaciji izleta u Kopački rit, Kneževi vinogradi te posjet i degustaciju vina na poznatom imanju i podrumu Zvonka Bogdana, koji je osobno obećao pozdraviti i zabaviti naše izletnike sa svojim poznatim pjesmama.

Izlet se organizira početkom lipnja mjeseca i pozivaju se svi zainteresirani da se jave u Međimurski vinski klub, na mobitel 098 600 280 ili putem Facebooka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije