INTERVJU: Hari Varešanović: – Međimurci su nam zvijezda vodilja u Hrvatskoj!

INTERVJU: Hari Varešanović: – Međimurci su nam zvijezda vodilja u Hrvatskoj!

Željeli ste pravu glazbenu poslasticu za Uskrs? E, onda je imate jer u Disko klub Šampion u Domašincu stižu grupa Hari Mata Hari i Hari Varešanović. Veliki koncert legendarnog benda održat će se u nedjelju 31. ožujka čime se Šampion vraća na staru slavu najboljeg provoda i zabave.

Jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora garantira i ovaj put nezaboravne sate, a međimurskoj publici zapjevat će svoje najveće hitove koji se već godinama pjevuše i nikako da se zaborave. Nije ni čudo jer su u svojoj karijeri prodali više od 5 milijuna nosača zvuka, a povijesni je album onaj naziva “Strah me da te volim” kada su premašili sve rekorde i dostigli cifru od 700.000 prodanih albuma.


Uvijek odlično raspoloženi Hari Varešanović i njegov bend svojim energičnim nastupom atmosferu na disko koncertima dovedu do usijanja. Uoči nedjeljnog koncerta napravili smo intervju s kompozitor i frontmen grupe Hari Mata Hari – Harijem Varešanovićem.

eMedjimurje.hr: Ponovno stižete u Međimurje gdje ćete održati veliki koncert u Šampionu. No, prije najave tog koncerta recite nam gdje ste i što radite danas?

– Nakon dužeg vremena putujemo i radimo koncerte po Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori…što nas iskreno veseli. Održavamo redovne nastupe na kojima vidimo da nas publika jednako voli baš kao i prije.

eMedjimurje.hr: Ovo Vam nije prvo gostovanje u Međimurju. Volite se vraćati, pa vjerujem da ste već dobro upoznali međimursku publiku...

– Dakako da nije. Mi smo u Međimurju uvijek najtoplije dočekani. Veselim se koncertu u Šampionu. Meni je međimurska publika najvatrenija i najbolja. Moram priznati da Hari Mata Hari postoji u Međimurju jer nam je upravo međimurska publika zvijezda vodilja u Hrvatskoj.

eMedjimurje.hr: Kakav koncert možemo očekivati?

– Radostan, veseo i razigran. Baš kao uvijek. Svirat ćemo i pjevati zajedno s publikom sve naše hitove. Jedva čekam!

eMedjimurje.hr: Vaši hitovi su svevremenski. Isto se slušaju danas, baš kao i nekada. Gdje se krije da dugovječnost?

– U samim stihovima, pjesmama te vedrom i uvijek raspoloženom odnosu prema publici što oni itekako znaju prepoznati.

eMedjimurje.hr: Kakvi su planovi? Može li se publika veseliti nekim novim hitovima?

– Planova ima. Radimo na novom albumu. Toliko da se zna, a detalje nećemo otkrivati jer želimo da to bude iznenađenje.

eMedjimurje.hr: Što poručujete svojim međimurskim fanovima?

– Jedva čekam da vas vidim i da napravimo najbolji koncert sezone. Puno pozdravljam i volim sve u Međimurju. Kako je u nedjelju Uskrs svima želim mir i blagostanje uz taj blagdan. Vidimo se u nedjelju na koncertu u Šampionu!

Dijelimo 6×1 ulaznicu za koncert grupe Hari Mata Hari u Šampionu

Bliži se nedjelja, a time i koncert grupe Hari Mata Hari u Disko klubu Šampion u Domašincu! Ovom prilikom šestorici najbržih koji ispod ovog članka ostave komentar dijelimo po jednu ulaznicu! Vaša imena (koja imate aktivirana putem Facebooka) bit će na popisu kod ulaza u Šampion, samo je potrebno da predočite osobnu iskaznicu i možete zapjevati sa Harijom njegove najpopularnije pjesme.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije