Aktivne članice udruge žena “Hrašenčanke”

Aktivne članice udruge žena “Hrašenčanke”

Udruga žena Donji Hrašćan “Hrašenčanke” je i drugu godinu djelovanja završila s uspješnim radom. Osim redovite rekreacije utorkom i četvrtkom, članice su bile jako aktivne, pa su tako organizirale i sudjelovale u raznim aktivnostima na području Općine i Međimurja.

Prošlu godinu započele su sudjelovanjem na Općinskom fašnjaku u Hodošanu. U ožujku su se uputile na dvodnevni izlet u Sarajevo. Također su se uključile u radnu akciju koju je pokrenuo Mjesni odbor – uređenje parka, a posadile su i cvijeće te Donji Hrašćan učinile ljepšim.

Sredinom mjeseca travnja posjetile su zajedno sa djecom zabavni park Neusiedler see u Austriji. U mjesecu lipnju organizirale su druge po redu Sportske igre udruga žena Općine Donji Kraljevec u Gačicama na kojim je sudjelovalo oko 80-tak članica Udruga žena Palinovec, Hodošan, Donji Pustakovec i Donji Hrašćan.

Dobru kondiciju i spretnost dokazale su osvojivši prvo mjesto. Uključile su se i u općinske manifestacije pa su tako sudjelovale na 7. Međunarodnom voćarskom sajmu u Donjem Kraljevcu gdje su općinski štand obogatile finim domaćim kolačima.

Kao članice Međimurskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” u rujnu su sudjelovale na XVII. međimurskom Festivalu sportske rekreacije žena u Šenkovcu gdje su od 19 ekipa iz cijelog Međimurja osvojile broncu u disciplini vođenje lopte nogom, a sveukupno su zauzele 7. mjesto.

Na jesen su opet otputovale na dva lijepa izleta , posjetile su Pulu i Brijune, a mjesec dana kasnije Beograd i Novi Sad. Uspješnu 2012. godinu zaključile su organizacijom priredbe povodom  Nikolinja, te prodajom ručnih radova povodom božićnih blagdana, a veći dio zarade od prodaje su početkom 2013. donirale u humanitarne svrhe za sumještanina Ivana Vidovića.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije