Na skupštini obilježeno pet godina Kluba mladih “Pustakovčan”

Na skupštini obilježeno pet godina Kluba mladih “Pustakovčan”

U subotu 2. ožujka Klub mladih “Pustakovčan” održao je 5. godišnju izbornu skupštinu u prostoijama Doma kulture u Donjem Pustakovcu. Skupštinom su članovi ujedno obilježili i pet godina aktivnog rada.

Za predsjednika Kluba ponovno je izabran Ivan Borović, za podpredsjednike Vedran Babić i Dejan Čonka, a Predsjedništvo je ovog puta, uz Daniela Čonku i Gorana Borovića, pojačano i ženskim članicama Lanom Strahija i Ivanom Vadlja. Nadzorni odbor čine Filip Strahija, Damir Blažeka, Darja Barić, Bruno Borović i Karlo Pađan, dok tajnik i blagajnik Kluba ostaje Iva Ivković.

Klub mladih “Pustakovčan” iznimno je ponosan na svojih pet godina postojanja te na brojne događaje koje su od osnutka organizirali i koje će još u budućnosti organizirati  jer ih upravo to čini jednom od najaktivnijih i najorganiziranijih udruga mladih na području Međimurske županije. Za to je najviše zaslužan trud, zalaganje i dobra volja članova koji su uvijek spremni odvojiti svoje slobodno vrijeme kako bi svojim radom čim više poboljšali rad Udruge.

No naravno, bez svojih sumještana i svih ljudi koji su im na bilo koji način pomogli, Klub mladih “Pustakovčan” danas ne bi bio tako uspješan.  Članovi Kluba su na skupštini, povodom pete godišnjice osnutka, uručili i pismene zahvale svojim širokogrudnim sumještanima koji su im posebno pomogli: Vladimiru Ivkoviću, obitelji Nikole Božeka, obitelji Ivice Srneca, obitelji Zlatka Kramara, obitelji Jančec i obitelji Blagus, DVD-u Donjeg Pustakovca, Udruzi žena Donjeg Pustakovca i Mjesnom odboru.

Prigodnim poklonom zahvalili su i prvom predsjedniku Kluba Igoru Ivkoviću za velik doprinos i uspješno vođenje Kluba prve tri godine. Također su zahvalili i Međimurskoj županiji, Općini Donji Kraljevec te tvrtki BAT na financijskoj i donacijskoj pomoći. Poslije službenog dijela skupštine, uz svirku i dobro raspoloženje, goste su dugo u noć zabavljali članovi Aquarium banda.

Ovim putem članovi Kluba mladih “Pustakovčan” žele se zahvaliti svima koji su im na bilo koji način pomogli, svima koji su odvojili svoje vrijeme i došli na neki od događaja u njihovoj organizaciji te posebno mještanima Donjeg Pustakovca koji ih podržavaju od osnutka, uvijek su spremni pomoći u bilo čemu i posebno cijene sav trud mladih Putakovčana.

Klub mladih nastojat će i dalje biti tako dobro organiziran i aktivan te će se truditi da se u njihovom najdražem selu uvijek nešto događa. Ovih pet godina odradili su majstorski i sa srcem, a pokazali su da su spremni i za sljedećih pet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije