Tony Cetinski na Karlovačko Live koncertu oduševio Varaždince

Slavljenička Karlovačko Live turneja, spoj odlične glazbe i omiljenog Karlovačkog piva, nastavljena je u srijedu, 26. prosinca u Varaždinu u Gradskoj sportskoj dvorani sjajnim koncertom Tonyja Cetinskog.

Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, svojoj je publici priredio pravi show –  koncert je započeo izlaskom iz velike Karlovačko limenke. Publici je predstavio pjesme sa svog novog albuma ”Opet si pobijedila”, ali je podsjetio i na svoje velike hitove.

Budući da Karlovačko Live ove godine slavi svoj deseti rođendan na pozornicu je, prigodno, stigla i velika Karlovačko torta iz koje je, na oduševljenje publike, izašla gošća iznenađenja Nina Badrić. Za ovaj glazbeni spektakl pripremljena je posebna slavljenička scenografija koja, uz veliku limenku i tortu, uključuje i Karlovačko pub koji je dio pozornice.

Nakon Varaždina, Karlovačko Live nastavlja se u Osijeku gdje se 29. prosinca održava posljednji, sedmi po redu koncert slavljeničke Karlovačko live turneje. Sve informacije o Karlovačko Live turneji dostupne su na www.karlovacko.hr te na Facebook stranici Karlovačkog.

Sve fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije