Čakovečki HNS posjetio 86-godišnjeg Franju Ratajca

Dijamantni pir, odnosno 60. godišnjica braka je u današnjim okvirima nešto posebno i vrijedno divljenja. A upravo jedna takva obljetnica zajedno s proslavom 86. rođendana je bila povodom da predsjednik HNS-ove podružnice Čakovec, Nenad Hranilović, tajnik podružnice Josip Varga te predsjednik NO podružnice Vladimir Holetić posjete Franju Ratajca iz Mačkovca te mu zažele prvenstveno dobro zdravlje i još puno rođendanskih proslava.

Franjo Ratajec rođen je u Mačkovcu, 2.12.1926. gdje i sada živi sa svojom suprugom Anđelom, a s kojom je, kako je napomenuto, nedavno proslavio i 60. godišnjicu braka. Svoj vrlo plodonosan radni vijek proveo je najvećim dijelom u G.K. Međimurje kao izuzetno priznat i cijenjen majstor-poslovođa.

Bio je dugogodišnji aktivist u Mjesnoj zajednici i Vijeću mjesnog odbora Mačkovec, a ono čime se Franjo posebno ponosi i gdje je još uvijek aktivan je njegov pčelinjak s tridesetak košnica pčela. Moramo napomenuti da je Franjo još uvijek i aktivan vozač svojeg osobnog automobila, i kako kaže, baš je nedavno dobio produljenje vozačke dozvole na neograničeno trajanje.

Osim zbog još uvijek dobrog vida i odličnog općeg stanja zbog kojeg i dalje vozi automobil, Franjo je istaknuo da je u životu iznimno bitno međusobno razumijevanje i poštivanje, kako u kući tako i prema svim svojim bližnjima. Iznimno zadovoljan posjetom kao i činjenicom da ga njegov Mjesni odbor nije zaboravio zahvalio se svima te ih pozvao ponovno i drugu godinu na novu proslavu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije