U Donjoj Dubravi održana svečana sjednica Općinskog vijeća

U četvrtak, 20. prosinca u prostorima KU Seljačka sloga povodom završetka još jedne kalendarske godine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Donja Dubrava. Na sjednici kojoj su, uz vijećnike, prisustvovali predsjednici udruga te mnoga lica iz dobravskog  kulturnog i političkog života izvješće o radu u godini na odlasku iznio je načelnik Marijan Varga.

Spomenuo je da je ove godine malo toga što se vidi napravljeno, međutim, odrađen je veliki posao po pitanju projektne dokumentacije, prvenstveno misleći na kanalizacijski sustav. Predsjednik Općinskog vijeća Željko Kovač na sjednici je goste upoznao s izlaskom drugog izdanja općinske monografije. Tom prigodom uputio je poziv prisutnima da u pisanom obliku podnesu ispravke i prijedloge jer je nakon izlaska prve monografije bilo dosta prigovora na točnost podataka.

Marijan Varga na čelu općine je tri mandata, tj. 12 godina. Najavio je kako se više neće kandidirati za mjesto načelnika, pa mu je ovo bila posljednja svečana sjednica. Iz tog razloga ravnateljica Osnovne škole Mirjana Ribić zahvalila mu je na svemu s nekoliko prigodnih i toplih riječi te poklonom u ime škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije