Božićni streličarski turnir u Varaždinu

Streličarski klub “Cekin” iz Varaždina jučer je bio organizator tradicionalnog međunarodnog Božićnog turnira, na kojem je nastupilo 150 streličara iz Slovenije, BiH, Poljske i Hrvatske.

Iz streličarskog kluba “Katarina Zrinski” nastupilo je 15 streličara u juniorskoj i seniorskoj kategoriji. Među juniorkama odlično je pucala Regina Novak i sa 510 krugova ostvarila osobni rekord i drugu normu za nasup na državnom prvenstvu. Dobro je Regina pucala i u raspucavanju, ali na kraju ipak zauzima četvrto mjesto. Marija Rojko je također sa dobrim rezultatom ostvarila drugu normu za državno prvenstvo, a na kraju je zauzela peto mjesto, dok je Vanda Kipke bila sedma.

U juniorskoj kategoriji Karlo Grudić se konačno vrača u dobru formu i sa 537 krugova zauzima 10 mjesto, Jan Siročić je također dobro pucao i na kraju bio 15. a Nino Bulat je bio 24. Dečki su dali sve od sebe, ali uz velik broj Slovenskih juniora koji pucaju za reprezentaciju ovaj puta se nije moglo više.

U seniorskoj konkurenciji imali smo čak devet predstavnika. Krešimir Štrukelj u kvalifikacijama je pucao nešto slabije nego na dosadašnjim turnirima, ali sa 573 kruga ipak zauzima prvo mjesto i u finalnim borbama lako prolazi sve do finala gdje je Kamnar iz Slovenije ipak bio bolji i tako Štrukelj na kraju osvaja srebrnu medalju. Dobro su pucali i Karlo Cilar  koji je bio deveti, Mihael Štebih zauzima 11. a  Mladen Kodba 13. mjesto. Od ostalih naših predstavnika Igor Marković , Boris Ferlin i Božidar Vurušić plasirali su se na pozicije od 16. do 32. mjesta, a Lovro Gradišer i Jurica Zrna na pozicije od 33. do 40. mjesta. Vrijedi napomenuti da smo kao klub i na ovom turniru bili daleko najbrojniji.

Sada slijedi jedna pauza od turnira do 13.01. kada je na rasporedu turnir u Čakovcu. Streličari svim ljudima žele Čestit Božić i Sretnu Novu 2013.!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije