Podroom: Podrumarenje, bend Rubikon i Winter house madness

Podrumarenje četvrtkom uz Podroom Drink And Music Club
Četvrtak, 13.12.2012. u 20 sati

U sklopu programa pod nazivom “Podrumarenje četvrtkom” Podroom Drink And Music Club ovog će četvrtka  ponovno predstaviti jednu vinariju. Očekuje Vas veliko predstavljanje vina iz poznate međimurske vinarije obitelji Jakopić. Opustiti se možete već od 20 sati uz degustaciju i prezentaciju odabranih vinskih sorti vinarije Jakopić.

Svi gosti će moći uživati u degustaciji  te stručno vođenoj prezentaciji kvalitetnih vina Jakopić. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada, za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaši “Kumovi” i DJ Sino.. Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club.

Vinska kuća Jakopić

Obitelj Jakopić među prvima u Međimurju ima zemljopisno porijeklo nasada na kojima uzgajaju vrhunska i kvalitetna vina ovog kraja. osim rajnskog rizlinga i sauvignona, odlična je i njihova mješavina vina. Tradicija je duboko ukorijenjena na obiteljskom imanju. Pečat osobnosti prvom vinu 1908. Dao je pradjed Filip, a danas u Železnoj Gori s puno ljubaviiI strasti stvaraju tri obiteljska naraštaja.

Petkom u Podroom Drink And Music Clubu – najbolji After Work Party u gradu!
Petak, 16:30 – 19:00 sati

U petak otvaraju novu sezonu After Work Partya u Podroom Drink And Music Club-u!  Počinje sezona najboljih After Work Party-ja!  Okupite društvo iz ureda i posjetite IH! U petak, 14. prosinca između 16:30 i 19:00 sati organiziraju prvi After Work Party uz posebnu ponudu pića, odlično društvo i najbolju glazbu u gradu.  Pridružite se i opustite nakon napornog radnoga dana!

Rubikon (Azra tribute band)
Petak, 14.12.2012. u 21 sat

Konačno stiže jedan classic rock bend koji odlično predstavlja zvuk zlatnog vremena Yu-rocka. Rubikon je autorski bend koji upravo snima svoj drugi studijski album, zbog mnogih poveznica od strane kritike i publike sa legendarnim Štulićem, nastupaju kao Azra tribute band, i do sada su svirali u brojnim klubovima diljem Hrvatske (Boogaloo, Sax, Route 66, Bikers beer factory, Inbar, Rock caffe Pula, Teta Roža – Rijeka…), te na raznim koncertima kao glavni bend ili predgrupa Majkama, Zabranjenom pušenju, Atomskom skloništu…

Reakcije su bile odlične, a najbolji dokaz tome jest ponovno zvanje od strane organizatora tj. voditelja. Definitivno možemo reći da predstavljaju nešto novo i svježe na rock sceni. Rubikon je jedan od onih bendova koji zvuči dovoljno moderno i dovoljno retro da obuhvati sve rockere u jedno.

Osim spomenutog utjecaja benda iz novog vala, svakako valja napomenuti da Rubikon koristi i trikove AC/DC-a i mnogih drugih stranaca iz ’80-ih. i ’90-ih. Za sve one koji traže utjehu u glazbi, što ima bolje od jednog odličnog rock koncerta. Dođite i podržite ovaj odličan band, a ulaz je besplatan.


Winter house madness

Subota, 15.12.2012. u 21 sat

Nije potrebno još jednom spomenuti da Winter house madness znači ludilo do ranih jutarnjih sati i odličnu house glazbu. Znak za još jednu odličnu plesnu situaciju u Podroom Drink And Music Club-u, ovu jedinstvenu zvučnu kulisu za uživanje u plesu, dobrom piću i još boljem društvu, servirat će vam dobro poznata trojka: DJ Baxa, DJ Minich i DJ Juddy.

Za podgrijavanje osim najjačeg house remix-a, zadužena je Luksusowa vodka koju će prezentirati po akcijskim cijenama. Pridružite se Podroomu i zimskoj sezoni party-a, očekuje vas još jedna luda i nezaboravna subota uz Podroom Drink And Music Club!!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije