Božićnim koncertom završava sezona Tribine ČČ

U sklopu Tribine ČČ u Centru za kulturu 20. prosinca od 20 sati možete uživati u Božićnom koncertu. Čakovečki amateri i ove će godine božićnu atmosferu dočarati božićnim pjesmama iz cijeloga svijeta. U programu sudjeluju Gradski pjevački zbor Josip Štolcer Slavenski, Gradski puhački orkestar, Tamburaški orkestar Stjepan Bujan Stipić iz Čakovca i Dixieland bend Čakovec. Božićnim koncertom završava sezona Tribine Čakovec četvrtkom. Ulaznica je 30 kuna.

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić

U dvorani Centra za kulturu Čakovec u utorak, 18. prosinca u 19.00  sati održat će se Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić iz Čakovca. Održavajući tradiciju, Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove će godine održati već jedanaesti božićni koncert.

Težište ovogodišnjeg koncerta bit će usmjereno na umjetnički doživljaj odnosno izričaj  tradicionalnih i popularnih božićnih skladbi, a za takav ugođaj Božića pobrinut će se sami učenici Umjetničke škole nastupom solista, zbora i različitih ansambala.


Izložba slika Branka Naranđe

U organizaciji Centra za kulturu Čakovec i GP Stanorad d.o.o. u Galeriji Scheier 20. prosinca od 19 sati otvara se izložba slika Branka Naranđe uz 15.-tu godišnjicu spomenute tvrtke. Branko Naranđa rođen je 1952. godine u Čakovcu. Završio je Graditeljsku školu, studirao na Pedagoškoj akademiji u Čakovcu, likovni smjer.

Do sad je samostalno izlagao dvadesetak puta, od toga dva puta u Čakovcu. O njemu su pisali Jarmila Naranđa, Dragutin Toma, Ivica Jembrih… Izložbom predstavlja ulja na platnu nastala u posljednjih desetak godina. Radove za izložbu odabrala je Antonija Sklepić, povjesničarka umjetnosti koja će otvoriti izložbu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije