Čakovec: U ACT-u zanimljivo predavanje “Mladi u EU”

Zanimljivo predavanje “Mladi u EU” održat će se u srijedu, 28. studenog od 18 sati u dvorani udruge Autonomni centar – ACT na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog hrasta).

Program “Mladi u EU”  se temelji na predstavljanjima tema koje potiču aktivizam mladih, volontiranje, mobilnost i neformalno obrazovanje mladih na području Hrvatske i Europske unije. Predavanja su namijenjena članovima udruga mladih i udruga za mlade, mladima koji su zaposleni ili nezaposleni, mladima koji još uvijek idu u školu ili studiraju, profesorima, volonterima te široj javnosti.

Predstavit će vam program Mladi na djelu. To je program Europske unije namijenjen mladima i organizacijama aktivnima u radu s mladima u razdoblju od 2007. do 2013. godine. Glavnu riječ u osmišljavanju i provođenju projekata imaju upravo mladi. Odrasli su ovdje prisutni samo kao podrška. Ključna riječ je neformalno učenje, što znači da se ono odvija na ležeran način, uz zabavu, druženje, volontiranje i razmjenu iskustava. 

Više o programu Mladi na djelu te kako aplicirati, koji su uvjeti, primjeri dobre prakse, kao i mogućnosti za organizacije mladih i same mlade predstaviti će Hrvoje Kovač, voditelj četiri projekta financiranih kroz ovaj najpoznatiji europski fond za mlade i organizacije mladih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije