U Podroomu Zack Dust, Podrumarenje, Tiha oluja i DJ Nixou

Zack Dust (Acoustic night)
Srijeda, 14.11.2012.  21 sat

Podroom Drink And Music Club u srijedu, 14. studenog ponovno ugošćuje odličnog kantautora Zacka Dusta, najboljeg varaždinskog rock i country vokalista. Njegov odličan vokal imali ste već prilike čuti u Podroom-u, a svaki njegov nastup je okupio mnoštvo posjetitelja istančanog glazbenog ukusa.

Za one koji ne znaju, Zack, inače frontmen “bivšeg” najpoznatijeg rock benda Voodoo Lizards, u zadnje vrijeme posvetio se svojoj solo karijeri. Njegov odlični debi album “Other side of ocean” pravo je malo remek djelo alt country i folk žanra, a to su prepoznali i “ameri”. Zack svoju glazbu opisuje kao spoj delta bluesa te roots, country i western glazbe.

Taj spoj amerikanci vole nazivati i americana jer je riječ o stilovima koji su nastali pretežno na jugu Sjedinjenih američkih država. Njegovi uzori su Willie Nelson, Kris Kristofferson i Merle Haggar. Koncert počinje u 21 sati, a ulaz je besplatan. Ovo je rijetka prilika na kojoj se u pravoj klupskoj atmosferi može uživati u predobrom zvuku koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

PODRUMARENJE ČETVRTKOM uz Podroom Drink And Music Club – 15.11.2012. 20 sati

Od ovog četvrtka, 15. studenog pa nadalje u sklopu programa pod nazivom “Podrumaranje četvrtkom”, Podroom Drink And Music Club svakog će četvrtka predstaviti jednu vinariju. Ovog četvrtka sve goste očekuje predstavljanje vina iz poznate međimurske vinarije obitelji Štampar.

Opustiti se možete već od 20 sati uz Štamparov POL-POL (litra + voda) po cijeni od 50 kuna. Pozivaju Vas da im se pridružite i uživate u jedinstvenoj vinskoj ponudi. Svi gosti će moći uživati u degustaciji  te stručno vođenoj prezentaciji kvalitetnih vina Vinarije Štampar. Vinarija Štampar nudi izuzetno kvalitetna i nagrađivana vina od desetak reprezentativnih sorti Vinogorja Međimurje.

Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, tamburaški sastav “Kumovi” te naravno najbolja međimurska vina. Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club. Kao i uvijek, oni će se potruditi da uživate i da se dobro zabavljate cijelu večer. Dođite i zabavite se uz primamljive zvukove i dobro poznatu atmosferu.


Tiha Oluja (Live band)

Petak, 16.11.2012.  21 sat

Kao prava poslastica za ljubitelje dobrih koncerata, u petak, 16. studenog od 21 sat stiže varaždinski bend Tiha Oluja koji se sastoji od pet članova koji dijele istu strast prema stvaranju glazbe, prema vježbi i upornosti. – Cilj nam je stvaranje i izvođenje naše vlastite glazbe, a pri tome se ne ograničavamo ni u čemu, pa se tako na našoj playlisti mogu naći vrlo raznolike pjesme, kao i pokoja obrada – kažu u bendu.

Ime Tiha Oluja je nastalo prijevodom prvobitnog imena Silent Storm kad su odlučili pisati tekstove isključivo na hrvatskom jeziku. Iza njih je pedesetak nastupa, od kafića, klubova, motorijada, samostalnih koncerata, te koncerata na kojima su bili predgrupa bendovima kao što su Opća Opasnost, Atomsko Sklonište, Adastra, Let3, Leiner&Hrnjak bend(Azra), švedski Dexter Jones Circus Orchestra… Snimili su i demo pod nazivom Krive Šeme koji sadrži pet pjesama.

POP MASH & HOUSE SMASH (DJ Nixou)
Subota, 17.11.2012.  21 sat

U subotu  s Podroomom zaboravite na hladne dane jer prkose vremenu s još jednim vrućim partijem. Osim izuzetne plesne zabave, očekuju vas i akcijske cijene na brojnu cugu, a ostalo možete popiti po pristupačnim cijenama! Ovu jedinstvenu zvučnu kulisu za uživanje u plesu, dobrom piću i još boljem društvu, servirat će vam Dj Nixou.

Kao i obično, Podroom otvara svoja vrata već u 21 sat, a party, kao i obično traje do ranih jutarnjih sati. Dođite i budite i vi dio ovog modernog i urbanog spektakla… Uz najbolje ritmove digitalnog zvuka, koji nikako ne smijete propustiti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije