Podroom predstavlja najstrašniji tjedan – Halloween week

Podroom vas poziva na najveći i najstrašniji Halloween party u gradu, ako ste ljubitelj mračnih ali definitivno zabavnih partya koji se održavaju povodom našeg blagdana Svih svetih, pozivaju vas da se se pridružite i veselite s njima do ranih jutarnjih sati.

Ono po čemu se razlikuju od većine ostalih klubova koji organiziraju Halloween party je u tome da njihov traje cijeli tjedan. Svaki dan za sebe donosi svašta zlo i naopako. Podroom će za ovu priliku predstaviti u nešto strašnijem izdanju, očekuje vas atmosfera koja će vam slediti krv u žilama.

Jer uz osoblje koje će biti pod maskama i sam će klub biti posebno dekoriran, s plašljivim bundevama, šišmišima, kosturima, svijećama…Podroom za vas sprema ponudu stravičnih koktela, tako će se u ponudi naći krvavi kokteli i vatreni shootersi.

Iako je sam običaj potekao iz Amerike, gdje građani pozdravljaju susjede i plaše ih, kod nas je običaj zaživio putem dubljenja bundeva, paljenja lampiona i naravno partya pod maskama. Treba istaknuti, kreativne maske su veliki dio svakog Halloween partya, pa tako i ovog.

Dakle, budite originalni ali definitivno jezivi, obucite se u svoju najstrašniju horror priču i osvojite odlične nagrade. Očekuju brdo zombija, vještica, vampira i duhova….Ulaz na sva tri eventa je u potpunosti besplatan.

NIGHT OF THE LIVING DEAD (Noć živih mrtvaca)    
Srijeda 31/10/12/21h

U srijedu, dan prije Svih svetih s početkom u 21h pozivaju sve da nim se pridruže na balu koji će vam uzavreti krv u žilama. Prema keltskom vjerovanju u noćima punog mjeseca, najčešće u noći prije Svih svetih, mrtvi napuštaju svoje grobove, iz tog razloga smo za vas pripremili Noć živih mrtvaca – NIGHT OF THE LIVING DEAD.

Kako bi se zaštitili od mrtvih živi se prekrivaju zastrašujućim maskama, pa zato ponavljamo, samo maskirani imaju priliku sudjelovati u velikoj nagradnoj igri u kojoj biraju najbolju od najboljih. Na vama je da se zamaskirate i pojavite, te uz malo sreće osvojite glavnu nagradu.

Uz već najavljen spooky dekor , očekuju vas atraktivne i prigodno kostimirane hostese, sablastan Dj mixs by Dj Sino, promocija novog proizvoda iz Becherovka obitelji proizvoda – Becherovka Lemond. Svim vampirima, vukodlacima i ostalim spodobama  vrata u Podroom Drink And Music Clubu su širom otvorena sve do 04 ujutro.

ROCK SPOOKY FRIDAY
Petak 2/11/12/21h

Naziv govori sam za sebe, očekuje vas sablasni crni rock petak, a obilježit će ga s vještičjim rock miksom. Najvljuju savršenu mješavinu rocka i horora. Podroom je za petak pripremio Jagermeister party što znači akcijske cijene i mnoštvo drugih zanimljivih dodataka.

HALLOWEEN HOUSE OF HORRORS
Subota 3/11/21/21h

Kuća užasa, što vam to govori? Prestravit će vas, vjerujte jer u goste im dolazi zao trojac DJ BAXA – DJ MINICH – DJ JUDDY koji su zaduženi da iz vas izvuku najbolje plesne korake.  Stravični house mixs koju će trojac stvarati jedan je od najbitnijeg djela ovog  partya, pa nemojte propustiti najzlokobniji party ikad budite i vi dio ovog horror spektakla… Očekuje vas i Red Bull party, predstavljanje Red bull boat ponude i mnoštvo nasmijanih spodoba.

Sve u svemu, ako želite biti dio stravične atmosfere i mračnog provoda. Vidimo se na najluđem party tjednu ikad. Kao i do sada, potrudit će se da uživate i da se dobro zabavljate cijeli tjedan. Dođite i zabavite se uz spooky zvukove i dobro poznatu atmosferu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije