Besplatna radionica “Upravljanje inovacijama i alati za inoviranje”

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje 18. listopada 2012. godine organizira radionicu Upravljanje inovacijama i alati za inoviranje. Radionica će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22 u Čakovcu u trajanju od 9,00 do 15,30 sati.

Edukacija “Upravljanje inovacijama” je namijenjena poduzetnicima koji traže prilike za nove prihode, znanstvenicima koji traže tržište za svoja otkrića, inovatorima koji traže kupce za svoje proizvode i svima koji se bave poduzetništvom bez obzira na to bili mali ili veliki, iz visokotehnološke ili “konzervativne” industrije, imaju li predznanje iz ekonomije i menadžmenta ili ne.

Na edukaciji će polaznici imati priliku upoznati i kroz praktičan rad isprobati osnovne alate inoviranja, od definiranja karaktera inovacije i smjernica za određivanje strategije komercijalizacije do načina stvaranja ili unapređivanja poslovnog modela, definiranja ponude vrijednosti, izglednih kupaca i okolnosti u kojima će veća vjerojatnost uspjeha i rasta.

Neke od tema s kojima će se poduzetnici imati priliku upoznati su nove “zakonitosti” inoviranja, razlike između postupne i disruptivne inovacije, tipovima poslovnog modela i elementima koji čine poslovni model, koncepcijom “posla kupca” te strateškim planom i krivuljom ponude vrijednosti.

Radionicu će voditi Boris Golob, mag.ing. koji je vodeći hrvatski stručnjak za postupke inoviranja proizvoda, usluga i poslovnih modela. Bio je savjetnik vlasnika i uprava poduzeća u projektima razvoja i komercijalizacije inovacija u trgovini, uslužnim djelatnostima, ugostiteljstvu, metalnoj industriji, proizvodnji roba široke potrošnje, IT sektoru i energetici. Od 2010. godine je direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Radionica je organizirana u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen. Više informacija o radionici te o načinu prijave možete dobiti pozivom na broj 040 395 560 ili putem elektroničke pošte na adresi info@ticm.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije