U Šenkovcu osnovana skupina navijača “Uvijek žedni”

Da u Šenkovcu u posljednje vrijeme postoji sve veći interes za zajedničkim druženjem mladih i širenjem pozitivnih sportskih emocija, pokazuje osnivanje skupine navijača Nogometnog kluba Šenkovec pod imenom “Uvijek žedni”.

Skupina je započela djelovati 2. rujna kada se nekolicina mladih skupilo da bi podržalo igrače NK-a Šenkovec na utakmici protiv gostujućeg Malog Mihaljevca. Nakon spomenute utakmice razvila se ideja o osnivanju skupine, te “Uvijek žedni” nastavljaju i dalje podržavati domaće igrače, kako na svim gostujućim derbijima, tako i na domaćem terenu. Skupina broji oko tridesetak navijača od kojih su većina ujedno i članovi Udruge mladih Šenkovec.

Cilj je zajedničko druženje, širenje sportskog duha i tolerancija, rekao je predstavnik skupine navijača Filip Cilar koji ujedno zahvaljuje svima koji podržavaju navijačku skupinu, posebno Nogometnom klubu Šenkovec . “Uvijek žedni” pozivaju vas na iduću nogometnu utakmicu i zajedničko navijanje koja će se igrati ovu nedjelju, 7. listopada između NK-a Jedinstvo (Novo selo na Dravi) i NK-a Šenkovec s početkom u 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije