Podroom: London Calling Comedy After Party

Iz čakovečkog Podrooma pozivaju vas na još jedan odličan Stand Up Comedy Show – London Calling Comedy LIVE  se vratio u Čakovec. 

Publici će se predstaviti:

ROB COLLINS – MC (IRSKA)
BRYAN O’GORMAN – OPENING ACT (KANADA)
JOHN GORDILLO – HEDALINE ACT (ENGLESKA)

Show će se održati u srijedu, 26. rujna u Kulturnom centru s početkom od 19.30 sati. Radi se o jedinstvenom projektu komedije koji donosi kremu uzbudljive londonske scene stand-up komedije u Hrvatsku. Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u TZ Grada Čakovca.

Dođite i nasmijte se do suza uz vrhunske stand up komičare! Povodom njihovog povratka  – Podroom Drink And Music Club – poziva vas na London Calling Comedy – After Party koji će se održati nakon završetka showa, točnije, 26. rujna u 22 sati. Bit će ovo ujedno prvo After Show druženje komičara s čakovečkom publikom.

Podroom je imao nekoliko prilika podržati domaću stand up scenu i ugostiti mnoge domaće stand up komičare, odaziv publike je potvrdio da smijeha nikad dosta. Pobrinuti će se za odličnu glazbenu situaciju i atmosferu, naravno da bi zabava bila potpuna tu su i pristupačne cijene pića. Dakle, jedino što trebate raditi u srijedu navečer doći u Podroom Drink And Music Club i zabaviti se uz vrhunske stand up komičare.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije