Iz Općine Nedelišće potvrdili sanaciju ceste u Dunjkovcu

U redakciju Međimurskog internetskog portala www.emedjimurje.hr putem rubrike Pitanja i odgovori stiglo je pitanje čitatelja vezano uz stanje Glavne ceste u Dunjkovcu. Pitanje smo proslijedili na Općinu Nedelišće, a odgovor je stigao od tamošnje pročelnice Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarstvo Sanje Zorković, dipl. ing. geot.

Pitanje:

Postavljam pitanje koje zasigurno muči sve koji putuju kroz selo Dunjkovec. Naime, radi se o cesti koja je iskopana na svakih 10 metara, a rupe su na nekim mjestima dublje od 1 0cm pa dolazi do velikih oštećenja na vozilima.

Problem je taj da je cesta na novo asfaltirana prije par mjeseci i sad se opet kopalo za kanalizaciju, pa me zanima tko je odgovoran za tu situaciju i kad će se sanirati odnosno ponovno asfaltirati cesta, te kad će biti spremna za normalno prometovanje?

Odgovor:

Glavna ulica u Dunjkovcu  je županijska cesta ŽC 2015 upisana kao javno dobro u općoj upotrebi pod upravom Županijske uprave za ceste Međimurske županije. Radovi na izgradnji  odvodnog  sustava su završeni u Glavnoj ulici i time su stvoreni uvjeti za sanaciju predmetne prometnice.

Općina Nedelišće i Županijska uprava za ceste Međimurske županije sklopile su Sporazum o zajedničkom financiranju radova za uređenje pješačko biciklističkih staza te će se nakon izvedbe istih  pristupiti sanaciji same prometnice. S obzirom da radove izvodi Županijska Uprava za ceste točne informacije o rokovima dovršenja sanacije (u dan) možete dobiti od Županijske uprave za ceste Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije