Streljački klub Alzas najbolji u Međimurju

U subotu, 1. rujna održano je Županijsko natjecanje na streljani u Čakovcu. Ovog puta u kategoriji VK pištolj 10 + 10, VK revolver 10 + 10 te pojedinačno sa istim pištoljima precizno i brzo. Čak 24 streličara kojima je pištolj dio sportskog nadmetanja pokazali su izniman talent i preciznost u gađanju.

Ekipa Alzas-a pokazala je najviše te su postali županijski prvaci u kategoriji VK pištolj 10 + 10 sa osvojenih 492 bodova, dosta tijesno jer je samo bod dijelio drugoplasiranu ekipe Mihovil sa 491 bodom. Za Alzas su nastupili Zoran Hajec, Ivica Takač i Božidar Kolarić te kao ”pričuva” Saša Kralj na čelu sa mentorom Marijanom Turk koji je svojim savjetima doprinio ovom velikom uspjehu SK Alzas.

Još je nastupila ekipa Slobode koji su osvojili 287 bodova. U kategoriji VK revolver 10 + 10 nije bilo iznenađenja na kojeg su se nadali iz Mihovila. Tako da je Alzas u ovoj disciplini zauzeo uvjerljivu pobjedu sa 524 bodova, čak 9 više od drugoplasiranog Mihovila. Svi su sa nestrpljenjem čekali pojedinačnu kategoriju gdje je bilo i najzanimljivije.

U preciznom i brzom gađanju sa VK pištoljem 10+10 najprecizniji sa 172 bodova je bio Zoran Hajec iz SK ALZAS ispred Mirka Košira iz Mihovila i trećeplasiranog Igora Gregorec također iz SK Mihovil. Sa revolverom u brzom i preciznom gađanju 10+10 je bio nešto drugačiji poredak.

Marijan Dodlek iz SK Mihovil napravio je odličnu normu od 187 bodova, nedostižno za konkurenciju koja je zaostala na 2. mjestu sa 3 boda manje Zoran Hajec i treće plasiranom Antunu Ladić sa osvojenih tek 175 bodova.

Glavni sudac Manuel Dragović, te pomoćnici Gordana Malić i Ivan Novak zadovoljni su viđenim rezultatima koji spadaju u sam vrh hrvatskog streljačkog sporta. Svi koji su na županijskom natjecanju postigli norme imaju pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske koje se održava pod kraj mjeseca u Osijeku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije