Pivo, bambus i slomljena klupa

Jutarnja slika čakovečkog parka šetačima je ponudila manje – više klasičnu ponudu. Razbacano smeće oko klupica, kod dječjeg igrališta u blizini dvorca netko je nakon jahanja konjića ostavio boce od piva, a pored fontane odmaraju plastične čaše s tragovima bambusa.

Iako je do koševa za smeće tek koji metar ipak je lakše sve samo baciti na zemlju pa neka djelatnik Čakoma koji od jutra prolazi parkom ima što raditi. Za sakupljanje smeća još kako – tako, ali što je skrivila klupica nije jasno.

U našem gradu barem imamo dovoljno sportskih udruga u koje bi mogli uključiti dotičnog snagatora pa neka se okuša u nekoj disciplini gdje može dobiti i povratni udarac. Na žalost drveni dio klupe niti se može maknuti niti uzvratiti. Kažu da pametniji popušta pa je klupa barem odnijela mentalnu pobjedu nad nasilnikom.

Još jedan tužan dio nedjeljne jutarnje čakovečke priče iz parka jesu šetači s vrećicama koji obilaze skrivene kutke parka i koševe za smeće ne bi li našli koju plastičnu bocu ili nešto slično što bi se dalo unovčiti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije