Sutra u Nedelišću završava Sportsko ljeto

S krajem tjedna, kampom tenisa, završava projekt  Sportsko ljeto u Nedelišću koje se održavalo u NGC-u Aton. Radi se o sportskim kampovima za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Djeca su sudjelovala na kampovima gimnastike, košarke, atletike, odbojke, disc golfa, karatea, rukometa i tenisa.koji su se održavali u organizaciji klubova s područja općine Nedelišće i grada Čakovca.

Posljednji kamp tenis završava sutra (petak) na novoizgrađenim otvorenim teniskim terenima uz  NGC “ATON”, u organizaciji tenis kluba “Nedelišće”. Kroz kamp je u tjedan dana prošlo 70 djece. Radi bolje organizacije rada djeca su bila podijeljena u dvije grupe. Od 8 do 10 sati učenici 1-3 razreda, a od 10 do 12 sati učenici 4-8 razreda osnovne škole.

Sportsko ljeto trajalo je od 18.6. do 3.8.2012. Svaki kamp je trajao 5 dana po 4 sata. Uplatom od simboličnih 100 kuna djeca su imala pravo na sudjelovanje u svim kampovima. Djeca su dobila majicu s logom kampa te im je osigurana svakodnevna užina.

Broj djece po kampu:  rukomet – 85, gimnastika – 91, atletika – 70, košarka – 72, disc golf – 64, odbojka – 55, karate – 60 i tenis – 70 djece.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije